רוצה שאהיה חם ואוהב יותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה שאהיה חם ואוהב יותר
    מייק
    19/09/2007

חברה שלי היא טיפוס מאוד מוחצן ואני לא. אני מת עליה ומראה לה את זה בכל מיני דברים כמו מתנות שאני קונה לה, דברים שאני מתקן לה בבית, זה שאני מתעניין בה ועוד אבל היא כאילו מתעלמת מכל זה ורק מתלוננת על זה שאני לא נותן לה מספיק חום פיזי ולא מחבק ומנשק אותה מספיק, במיוחד ליד אנשים.
    יש לכן עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה שאהיה חם ואוהב יותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע כדרך ביטוי לאהבה

יהודית ברגמן
    20/09/2007

מייק יקר!
    יצורים חיים באשר הם, זקוקים למגע נעים, חיבוק וחום - וזה אף הוכח מדעית. יש הנותנים ביטוי לאהבתם בהתגפפות תמידית ויש שעוצרים ואם בכלל - מביעים עצמם בחדרי חדרים ונזהרים בפרהסיה. מאוד נעים לנו לגעת ולקבל חיבוק וליטוף, אבל כשהמגע מוחצן, לא טבעי וללא כוונה מהלב, ניתן לחוש בכך שהוא מאולץ או מזוייף. לכל אחד רמת פתיחות ודרכי ביטוי אחרות. דומה שלחברה שלך יש יותר צורך שתביע את הרגש באופן פיזי וכיוון שלטנגו צריכים שניים, האם גם היא נוגעת מספיק והאם המגע שלה נעים לך? בכל מקרה - מעבר לחומר, ויותר ממתנות ותיקונים, זוגתך זקוקה לחום מגע ואהבה. נסה יותר מגע. זה יכול להיות רק כייף!
    זהירות- זה ממכר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייק הי..קר !!

אישיות ונשיות
    20/09/2007

מייקי היקר..אכן קר !! אתה !
    ביטוי לאהבתך באמירה- "אני מתקן לה דברים בבית" מקומם ומעלה תהייה ,,,כל שרברב מצוי עם סרבל ותוסיק שעיר שמציץ ממנו ..יכול גם ,, לתקן לאהובתך גם את שברון הלב שלה .
    ת'כלס...תשתנה ומהר ,, היא זקוקה למתקן לבבות ,, חבק, נשק, גע ,,אצלנו מתחבקים גם אחרי מקלחת של 5 דקות שלא התראינו....ובא לציון גואל.
    חתימה וגמר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו