לא יודעת אם זה המקום.. אבל בכל זאת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם זה המקום.. אבל בכל זאת
    מאיה
    07/11/2009

עשיתי משהו שאני מרגישה איתו ממש לא טוב..
    זה לא כזה נורא.. אני חושבת אבל אני מרגישה שאני חייבת לשתף רק כדי לשמוע חוות דעת אם זה באמת נורא

אז ככה.. אני יוצאת עם מישהו שבועיים (אציין שאני מכירה אותו המון שנים.. מחברה משותפים) וביום שישי בבוקר סבא שלו נפטר.
    כמובן שבערב באתי לנחמו.. ואז הוא ביקש שאני אשאר לישון אצלו.
    ואני למרות שידעתי לאן זה יוביל (סקס) הסכמתי..
    אני מרגישה חרא לא בגלל ששכבנו אחרי שבועיים (שזה יחסית מהר), אלא בגלל זה שסבא שלו נפטר רק בבוקר ובערב כבר... אני מרגישה זוועה ואני מפחדת שיחשוב שאני לא מוסרית.

מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עשית את זה איתו בכפייה.

יואב
    08/11/2009

לא עשית את זה איתו בכפייה.
    אז אולי הוא - הלא מוסרי ?!
    תחשבי על זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל לתת משמעות שלילית למשהו חיובי

דורית כהן
    15/11/2009

דנה יקרה, קודם כל המסר העיקרי בעיני: סקס יכול להיות נחמה נהדרת, אמצעי לשכוח צרות ולהרגיע, ומאוד יתכן ששניכם ייחלתם לכך כאשר הוא הציע שתישארי ללילה ואת הסכמת. עד כאן - אין בכל שום דבר רע.
    הבעייה עלולה להתחיל רק אם מתלווה למעשה רגש אשמה כלשהו.
    אם הוא ירגיש אי נוחות מכך שבערב מותו של הסבא הוא התענג מינית - רגשות האשמה שלו עלולים "להתיישב" אסוציאטיבית על רגשותיו כלפייך ולקלקל משהו ביחסו אלייך.
    אם את מרגישה אשמה דומה - על "המתירנות" שלך - זה עלול לקלקל עבורך את היחס כלפיו.
    אבל באותה מידה את יכולה לקחת זאת רק לכיוון החיובי: יש משיכה מינית, סקס הוא כיף גדול, וזה שסבא מת - החיים לא נפסקים. זה לא אומר שהוא לא עצוב או שהוא "חסר לב".
    לפעמים יש לנו, בני האדם, נטייה לייחס משמעויות כבדות מדי לדברים פשוטים. אני מאלחת לך שתוכלי לפתוח איתו את הנושא בצורה שקופה, ולברר איתו איך הוא מרגיש ביחס למה שקרה. שתפי אותו שיש לך רגשות מערבים ונראה מה הוא יגיד. יתכן שהוא יצחק ויגיד לך שרק את הסתבכת עם המחשבות האלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו