מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותה08/11/2009
אני לא יודעת איך לפנות למי ומה.... אני מתביישת לרשום את הסיפור שלי
אני נשואה אימא לארבעה ילדים, בת 36 הכרתי בחור דרך המחשב, דיברנו גם בטלפון ונפגשנו מספר מפגשים שהיו מלווים בסקס, עכשיו אני מרגישה ממש אובססיבית לבחור, חושבת עליו כל היום, מחכה לשיחות ולמפגשים שלנו...יש לי בעל מדהים ומקסים הכל ביננו מושלם, לא השתנה כלום אפילו הסקס ביני ובין בעלי נעשה אפילו יותר טוב ,למרות שלא היו לנו בעיות בתחום הזה להפך, מושלם, אז למה בכל זאת זה קרה לי????אני כל הזמן מנסה לחשוב... מה אני אוכל לעשות כדי לצאת מתוך הסיפור הזה... ולשכוח את הבחור שלא יוצא לי מהראש, אני כל הזמן ליד המחשב אם חלילה זה יתגלה יש לי הרבה מה להפסיד אני חייבתלעצור את זה עכשיו אבל איך???. עם כל המחשבות עליו , נראה לי שאני מאוהבת בו מה אפשר לעשות כדי להתנתק בהקדם, אנחנו מכירים כבר ארבעה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחשבי מה בכל זאת חסר ומה את מחפשת
יואב08/11/2009איזה ריק הוא ממלא אצלך ?
הישמרי, אם את רוצה לשמר את נישואיך
כדאי גם שתשוחחי עם בעלך כשתביני מה חסר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה ךעשות
אורלי08/11/2009כניראה שאינך יודעת להעריך מה שיש לך בבית אחרת לא היית מחפשת בחוץ תחשבי על ילדייך ואולי גם על ילדיו שלו במוקדם או במאוחר הדבר יתגלה ולדברייך יש לך מה להפסיד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לייעוץ
דורית כהן15/11/2009ה היקרה, מה לומר לך?...הסתבכת קשות. מצד אחד נשבית בהתאהבות קסומה שמאפשרת לך בריחה למקום מאושר וחסר דאגות, אך לא מציאותי, ומצד שני את מפחדת לשלם את המחיר אם זה יתגלה - להפסיד את כל מה שבנית בחיים, עם בעל מדהים ומקסים שאת אוהבת!
תראי, אילו היית קצת מקטרת על בעלך ועל הקשיים בחיים שלך, הייתי יותר מבינה את ההיאחזות שלך במאהב, אבל במקרה שלך יש לך כל כך הרבה מה להפסיד ואת מסכנת זאת לגמרי.
אני חושבת שעלייך לבדוק - אולי בעזרת ייעוץ פסיכולוגי אישי, ללא בעלך - מה באישיות שלך או בנסיבות החיים שלך הביא אותך למעידה הזאת, ווייעוץ כזה יכול לתת לך תמיכה לקראת הצעדים שעלייך לעשות. חשוב שיהיה לך מקום בו תרגישי בטוחה לשוחח על מה שקורה איתך, ואז להגיע להחלטות. בלי לנתח ולשוחח על מה שקורה לך - אולי תצליחי להתנתק הפעם אבל יש להניח שהתופעה הזאת עלולה לחזור, או הגעגועים אליו לא יניחו לך, ותיצרי איתו שוב קשר. לכן חשוב לעבד את מה שקורה לך עם פסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)