מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה דחוף .. מרגישה רע :(אין שם08/11/2009
אז ככה .. אני בת 17 עוד מעט ויש לי חבר בן 17 וחצי ..
שכבנו .. אנחנו חברים כבר קרוב לשנה ושכבנו ממזמן ..
לפני שנתיים ככה הוציאו סירטון על ילדה בת 12 ששכבה עם חבר שלה הוא צילם אותם ומראים הכל יש אור ורואים הכל הכל .. וזה ממש ממש דוחה ..
איך שראיתי את זה ניבהלתי אני מרגישה עם עצמי פיתאום חרא ואומרת לעצמי איך נתתי לו ככה?
ואני רואה את זה וזה זוועה .. והוא מיסתכל על זה כל פעם בלי סוף
אני יודעת שהוא לא יעשה כזה דבר יצלם ויפרסם בחיים לא אני סומכת עליו בעיניים עצומות
אבל למה אני ביכלל מרגישה ככה? הוא נוגע בי יש לי צמרמורות מרגישה רע בנפשששששששששש!!!
והוא לא עשה לי בחיים שום דבר בכוח לא איים עלי לספר לחברים לא צילם אותי כלום אבל אני רואה את הילדה ההיא מיסכנה אבל בכל זאת זה זוועה שהיא ידעה שהוא מצלם אבל לא מדברת עליהם זה לא אכפת לי
אבל אני אשיתי מרגישה לא בסדר שבא לי ליבכות ואומרת לעצמי שכל הכבוד שלי ירד לריצפה!
שונאת את עצמי וניגעלת ..
אני מאוד אוהבת את החבר שלי אני לא יודעת למה זה בא לי ככה פיתאום..
הייתי עושה את זה הרבה איתו ונהנת אפילו לא הייתה לי שום בעיה ..
מה אני עושה מזה אומר ביכלל?!
אשמח לתשובה מהירה ..
תודה , לילה טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות מתוך ה"לא מודע"
דורית כהן15/11/2009אין שם יקרה, הסרטון ההוא גרם לך לחשוב מחדש על יחסי המין ביניכם ולפקפק האם את עושה איתו את מה שנכון לך.
קורה לפעמים שאנחנו פועלים בכיוון מסויים, בלי לחשוב...זורמים... ורק אחר כך קורה משהו שגורם לנו להרהר במעשינו. אני חושבת שהעובדה שיש לך כאלו צמרמורות ומחשבות קשות מעידה שאת לא לגמרי שלמה עם קיום יחסי המין עם חברך. לפני שראית את הסרטון - לא הקדשת לכך מחשבה אלא זרמת עם החבר שלך. אבל הצפייה בסרטון הציפה מחשבות וספקות שהיו שם כנראה גם קודם אלא שהם היו ב"תת מודע" שלך ועכשו עלו למודע. לפעמים נוח לנו להדחיק דברים שאינם נעימים או דברים שגורמים לנו מעצורים או עימותים. אבל הדברים שאנחנו מדחיקים הם בדרך כלל חזקים מאיתנו ולא נשארים הרבה זמן בהדחקה הזאת. והנה מחשבותייך פרצו לקידמת הבמה וזה מציק לך ומפריע לך.
יכול להיות שספגת בבית גישה שמרנית ליחסי מין והמערכת המוסרית שספגת בבית עכשו יוצאת לאור.
מה שאני מציעה לך הוא לבחון מול עצמך - מה את חושבת על יחסי מין בגיל שלך, עד כמה את סומכת על חברך, איך את מרגישה פיזית ורגשית עם יחסי המין, האם אתם נזהרים ומשתמשים באמצעים נגד הריון ומחלות מין. אם את רואה שיש לך רגשות מעורבים וכי אינך באמת שלמה עם קיום יחסי מין איתו או בכלל - עלייך להיות נאמנה לעצמך, שלמה עם עצמך קודם כל. אחר כך תראי מה את עושה מול חברך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)