מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שני קטביםמבולבלת20/09/2007
אני בת 25 , נאה.
הייתי עד לפני כשנתיים במערכת יחסים שארכה 4 שנים. בן זוגי היה 3 שנים מבוגר ממני. הוא אדם משכיל מאוד, איש שיחה , מתמצא בכל , יפה, ממשפחה ממעמד גבוה, מצליח בקריירה שלו באופן בולט ביחס לגילו. בקיצור - נראה מושלם כלפי חוץ.
החוויות שחווינו כזוג - מקומות בהם היינו, שיחות ביננו, שעות הפנאי שבילינו יחד היו מדהימות ותמיד קיוויתי שנמשיך יחד.
החל מאמצע השנה הראשונה עד תום השנייה בן זוגי לא היה מרוצה מיחסי המין ביננו, וטען שיש לי בעייה ואני מסוגלת להנות ממין - מה שנכון באופן חלקי - מעולם לא חוויתי אורגזמה אך תמיד נהנתי מהאינטימיות והקרבה (הכל פרט לחדירה עצמה). בנוסף והא טען שאני מלאה מידיי (ממש לא נכון) עם זאת רזיתי (יותר מידי) השקעתי בלבוש ... זה לא עזר (עצמות לא מושכות). החל מתקופה זו היינו יחד on and off . תקופות טובות ותקופות של התרחקות. החל מאמצע השנה השנייה עשינו הפסקה ארוכה בקשר. הוא חידש אותו - הזמין אותי לטיול. הסכמתי. מאז היינו שוב ביחד שנה - מצד אחד הרפתקאות וציפייה מצד שני מצידו - ביקורות בלתי פוסקות ( יחסי מין שנעדרים מהקשר , אי תמיכה נפשית מצידי, אני לא מקדישה לו זמן) . אני - מאבדת את הסבלנות קצת, מתפנה לעיסוקי , ומנסה לדאוג ללימודי, חוזרת בשעות מאוחרות מהלימודים כי בבית זה לא מתאפשר, ובן זוגי רוצה יחס.
אפסיק להלאות ואתכם. שורה תחתונה - אני מרגישה שעשיתי הכל ומעבר בשבילו והוא עדין לא מרוצה ומבקר, ומטלטל כל יציבות שיש לי בחיי .
כיום אני בקשר זה שנה + עם בן זוג מתאים שהכרתי בלימודים. הוא הפוך ממנו לגמרי - מפרגן , תומך מאוד , טוב לב ,ממשפחה ממעמד נמוך , מבריק בלימודיו, אך רחוק מלהיות רחב אופקים או יפה , מקבל אותי בדיוק כמו שאני.
האקס שלי ואני מעולם לא ניתקנו את הקשר, ואנו משוחחים בטלפון מידי שבועיים ונפגשים פעם בחודש/ חודשיים. אין לפגישות/ שיחות ביננו שום פאן רומנטי. אך הוא בהתרסה קורא לי בשמות חיבה שהיו לנו למרות שביקשתי ממנו שיפסיק. הוא מבקש שאחזור להיות איתו . אני לא רוצה לחזור למה שהיה. טוב לי ואני יודעת שאני נמצאת בקשר בטוח ויציב.
אני חוששת להתמודד עם האקס שלי, ולהעמיד אותו בפני האופציה : או שתפסיק לאיים על הקשר שלי כעת, או שאנתק איתך את הקשר.
באיזשהו מקום פשוט הייתי רוצה להתנתק ממנו ואיני יודעת איך. מדוע זה כל כך קשה לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחששי לאיים בניתוק הקשר
יהודית ברגמן20/09/2007מבולבלת יקרה!
יחסך עם האקס הפך לקשר של ידידות אפלטונית ולא בכדִי. בין בני זוג אוהבים יש קבלה, פירגון והתאמה מינית, מה שלא היה ביניכם, וכעת את נהנית מכל אלה עם חברך הנוכחי. יש לך חבר, ואת זה- ידידך(האקס שלך) צריך להבין ממך חד משמעית! בתקשורת כנה איתו תבהירי לו באופן מוחלט ואסרטיבי שקשר אינטימי לא יהיה ביניכם. עד שלא תבהירי לו זאת חד וחלק, הוא ימשיך לנסות ולחזר אחריך ולקוות להחזיר אותך לחיקו..
אם את מעוניינת לשמר את הידידות ביניכם, תהיי חייבת להתמודד ולהעמיד אותו בפני האופציה של ניתוק הקשר עימו, במידה וימשיך לאיים על הקשר שלך עם חברך הנוכחי. רק כשיבין איפה את נמצאת ביחסים ביניכם ושאינך מעוניינת עוד במשחקי החיזור שלו, יוכל לשקול גם הוא אם קשר של ידידות אפלטונית עמך יכול לספק אותו. קרוב לוודאי שהוא בעצמו יחליט לנטוש.
ובמידה ולא - הרווחת איש שיחה וידיד אמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)