מה אני עושה??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה אני עושה??
    מאיה21
    31/03/2007

היי, אני בת 21 ובעלי בן 24 ויש לנו ילדה בת שנה.
    לפני שבועיים גיליתי שאני בהריון ומאז נפלו פניי..
    אנחנו לא מסתדרים (בלשון המעטה), המריבות שלנו כוללים המון קללות, צעקות, ודברים שעפים (במיוחד עליי) אני במצוקה נפשית המצב ככה עוד שהייתי בהריון, התחתנו שהייתי בחודש שישי (חייבת לציין שכל משפחתי התנגדה לנישואים האלו) מאז ההתחלה המצב היה גרוע, אני כ"כ רוצה דף חדש בחיים בלעדיו לגדל את הנסיכה שלי בשקט וברוגע,
    אני רוצה לעשות הפלה ואני כ"כ מפחדת אני מרגישה שאין לי למי לפנות
    המשפחה שלי יודעת שאני בהריון היא יודעת שמצב ביננו לא כ"כ טוב ועדיין אני לא יכולה לפנות אליהם לעזרה.
    אני לא יודעת מה לעשות אני ממש מרגישה אבודה...
    אין יום שעובר בשקט, בלי דמעות, אני כבר בחודש שני ותעזרי לי בבקשה.
    זה פעם ראשונה שאני פונה לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני עושה??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למאיה 21 מחלי

חלי
    01/04/2007

מאיה אני נשואה +2 עצה ידידותית לי אלייך לומר לך לעשות הפלה לא תשמעי מימני, אבל

ברגע שיחסים מגיעים לחוסר כבוד קללות ומריבות זה צריך להדליק לך נורית אדומה.

בשום פנים ואופן את לא אמורה להגיע למצב של בכי ובטח שלא בגלל בעל שלא מכבד אותך.

אני מאוד מאמינה שהורים בדרך כלל לא סתם שוללים את בעלך יש לכך סיבה, ואת בטח יודעת
    מהי.

קחי את עצמך בידיים ותעשי לזה סוף בקשר להריון תעשי לעצמך חושבים ותחליטי.

אני חושבת שעם ילדה אחת יותר קל לתמרן מאשר עם שניים.

תנערי את עצמך, לא מגיע לך גבר כזה ואת יכולה להיות מאושרת.

תזכרי עץ עקום לא מתיישר.

תודה מחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל לך להמשיך ולשאת בסבל

יהודית ברגמן
    01/04/2007

מאיה יקרה, על פי תיאור היחסים השליליים ביניכם, המצב לא ישתנה לטובה עם הזמן וילד נוסף בתוך הנישואים הללו - אף יחמיר את המתח. אני מניחה שמשפחתך התנגדה לנישואים רק מתוך חמלה ודאגה לך וכי הם צפו התרחשויות שאת לא יכולת לראות מפאת גילך הצעיר. אני מניחה גם שאם תגשי אליהם - אל מי שקרוב אליך ביותר ותודי שטעית. שרע לך, את במצוקה וזקוקה דחוף לתמיכה - הם לא יסרבו להושיט לך עזרה. טעית כשנכנסת לתוך קשר לא אוהב ולא מפרגן, אלים ולא מכבד. אנשים טועים. אבל לא נכון בגלל טעות של העבר - להכנס לטעויות נוספות ולהרחיב אותן. כלומר - את הנישואים הללו צריך לפרק. ולגבי ההריון, את צריכה לחשוב אם תוכלי לשאת בנטל של גידול 2 ילדים לבדך ודומה שכבר החלטת. בנוגע לפרטים של איך ואיפה לקבל תמיכה בנושא גירושין ואם להרשם לוועדה להפסקת הריון, אם לפנות לרופא המשפחה או למרכז סוציאלי באזור מגוריך - (זה כרוך ברישום פרטי משפחה במצוקה - וצריך לשקול בתבונה לפני שמתחילים בתהליך). אבדוק אפשרויות נוספות וארחיב בהמשך. בינתיים - חיזקי ואימצי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו