משבר נישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר נישואין
    אורן
    10/11/2009

שלום אני ואשתי במשבר נישואין קשה מאוד היא הגישה תביעה לגירושין לפני 3 חודשים
    ואחרי כל התלאות שעברנו כל החודשים הללו כולל צו הרחקה מהבית היא הסכימה ללכת לייעוץ זוגי
    אבל כל הזמן דוחה את מועד הפגישה כאילו היא מנסה להרוויח זמן
    רציתי לדעת אם למישהו יש איזו השערה למה היא עושה את זה?
    והאם טיפול שכזה יכול להועיל במקרה שלנו?
    וכמובן למה היא כל הזמן משנה את דעתה בנוגע לגירושין? מצפה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר נישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי היא חוששת שתחזור הביתה?

דורית כהן
    15/11/2009

אורן היקר, מכיוון שלא התייחסת לפרטים מסויימים כמו מה גרם לצו ההרחקה, מהן התלונות של אישתך - לא ניתן לתת לך תשובה רצינית.
    על פניו זה נראה שהיא בעצם רוצה להתגרש, כי אם לא היתה רוצה - היתה עם מוטיבציה רבה יותר להתחיל את הייעוץ.
    השערה אחרת - אולי היא חוששת שבייעוץ יגידו לה שעליך לחזור הביתה וזה מאוד מפחיד אותה? אולי אם תגיד לה שאפשר להתחיל ייעוץ כאשר שניכם גרים בנפרד - זה ירגיע אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

אורן
    15/11/2009

תודה הדורית על העצה אני אציע את זה אצל המטפלת הזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

אורן
    17/11/2009

בקשר להצעתך שנתחיל את הטיפול הזוגי שאני עדיין מחוץ לבית ההצעה הזאת עלתה מצד המטפלת אבל היא אמרה לאשתי שבאיזשהו שלב אני אצטרך לחזור הביתה בכדי ליישם את הדברים יותר טוב .
    והתשובה מצד אישתי הייתה שהיא רוצה לחשוב על זה והיא לא מעונינת כרגע להתחיל טיפול כלשהו
    אז המטפלת אמרה לה שנקבע פגישה למועד אחר ופגישה הזאת היא תצטרך להגיד אם יש לה נכונות להתחיל איזשהו טיפול לשיקום הנישואים.
    בקשר לצו הרחקה הוא הוצא בטענה שאיימתי עליה ואין לו כל הצדקה.
    ומה טענותייה ?היא אומרת שהיא כבר לא מרגישה אליי כלום ושכל הזמן מנעתי ממנה לעשות דברים בחיים ונתתי לה להרגיש קטנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו