תמיד תקוע על האקסית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תמיד תקוע על האקסית
    זאב בודד
    11/11/2009

שלום לכל חברי הפורום זו הפעם הראשונה שלי פה סתם כי בא לי לשתף.
    לפני שנה וחצי הכרתי אישה נפלאה שהייתה טוטלית ונתנה לי ים של אהבה.
    היינו ביחד חצי שנה ואפילו גרנו ביחד, אני נתתי לה יחס של כבוד אבל לא אהבה, כי לא הרגשתי שום רגש כלפיה.
    לאחר חצי שנה בצדק רב היא ביקשה להפרד, בהתחלה הרגשתי שיורדת לי אבן מהלב, ושאני יוצא לחופשי דיי שמחתי על ההחלטה שלה.
    אחרי שבוע בערך הבנתי כמה טעיתי וכמה הרגשות שלי עצומים כלפיה, הייתי נותן הכל בשביל שהיא תחזור אלי, ובאמת התחננתי אליה כמה פעמים, אבל התשובה שלה היא שהיא מעריכה אותי כבן אדם אבל לא כבן זוג.
    בינתים אני בזוגיות כבר 4 חודשים ולאחרונה עברנו לגור ביחד, אבל אני לא מצליח לאהוב אותה כמו את האקסית, אני מסתכל לפעמים על האישה שלצידי ורואה מלאך יפה, זה לא נתפס שאני לא מתאהב בה.
    כל החברים שלי אומרים לי שהפעם נראה שתפסתי את האחת שמתאימה לי באמת, אז אני זורם עם זה ומשקר להם ולעצמי ועונה שנכון, אבל בלב הקודמת יושבת ולא רוצה לצאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיד תקוע על האקסית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי זאב בודד

שירית
    11/11/2009

תודה על השיתוף.
    מה שאתה אומר בעצם זה שאת מעריך את מה שיש לך רק אחרי שהוא אובד לך.
    שאתהמרגיש אהבה למה שיש לך רק אחרי שאין לך אותו.
    זה ברמה הריגשית.
    היות ואתה מודע לתופעה הזאת אצלך , זה מצריך התערבות של השכל.
    האם אתה יכול להסתכל כרגע על מה שיש לך וללמוד להעריך ,להוקיר ולאהוב ?
    נסה להתחבר לרגש שיתעורר בך אם הנוכחית תקום ותעזוב אותך...
    נסה להתחבר לתחושת האובדן ,הכאב והפספוס...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירית

זאב בודד
    12/11/2009

המחשבה הזאת עברה לי בראש, והאמת שבקשר הנוכחי אני מתחיל לפתח רגש עוד לפני שאני מאבד אותו, ומקווה שזה יתעצם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה!

שירית
    12/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו