מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיד תקוע על האקסיתזאב בודד11/11/2009
שלום לכל חברי הפורום זו הפעם הראשונה שלי פה סתם כי בא לי לשתף.
לפני שנה וחצי הכרתי אישה נפלאה שהייתה טוטלית ונתנה לי ים של אהבה.
היינו ביחד חצי שנה ואפילו גרנו ביחד, אני נתתי לה יחס של כבוד אבל לא אהבה, כי לא הרגשתי שום רגש כלפיה.
לאחר חצי שנה בצדק רב היא ביקשה להפרד, בהתחלה הרגשתי שיורדת לי אבן מהלב, ושאני יוצא לחופשי דיי שמחתי על ההחלטה שלה.
אחרי שבוע בערך הבנתי כמה טעיתי וכמה הרגשות שלי עצומים כלפיה, הייתי נותן הכל בשביל שהיא תחזור אלי, ובאמת התחננתי אליה כמה פעמים, אבל התשובה שלה היא שהיא מעריכה אותי כבן אדם אבל לא כבן זוג.
בינתים אני בזוגיות כבר 4 חודשים ולאחרונה עברנו לגור ביחד, אבל אני לא מצליח לאהוב אותה כמו את האקסית, אני מסתכל לפעמים על האישה שלצידי ורואה מלאך יפה, זה לא נתפס שאני לא מתאהב בה.
כל החברים שלי אומרים לי שהפעם נראה שתפסתי את האחת שמתאימה לי באמת, אז אני זורם עם זה ומשקר להם ולעצמי ועונה שנכון, אבל בלב הקודמת יושבת ולא רוצה לצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי זאב בודד
שירית11/11/2009תודה על השיתוף.
מה שאתה אומר בעצם זה שאת מעריך את מה שיש לך רק אחרי שהוא אובד לך.
שאתהמרגיש אהבה למה שיש לך רק אחרי שאין לך אותו.
זה ברמה הריגשית.
היות ואתה מודע לתופעה הזאת אצלך , זה מצריך התערבות של השכל.
האם אתה יכול להסתכל כרגע על מה שיש לך וללמוד להעריך ,להוקיר ולאהוב ?
נסה להתחבר לרגש שיתעורר בך אם הנוכחית תקום ותעזוב אותך...
נסה להתחבר לתחושת האובדן ,הכאב והפספוס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירית
זאב בודד12/11/2009המחשבה הזאת עברה לי בראש, והאמת שבקשר הנוכחי אני מתחיל לפתח רגש עוד לפני שאני מאבד אותו, ומקווה שזה יתעצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה!
שירית12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)