הרגשה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגשה קשה
    פגועה
    11/11/2009

שלום רב,
    לפני כ6 שנים התגרשתי מבעלי הראשון ונישאתי שוב לפני שלוש שנים.
    מהבעל הראשון יש לי 2 ילדים וילד משותף כרגע עם הנוכחי.
    בעלי מאוד דואג לילדיי והיחסים ביננו מאוד טובים בדרך כלל..
    לאחרונה הגענו להחלטה לקנות בית במקום בו אנו גרים. ובשיחה על התוכניות.. בעלי אמר לי שהוא מתכוון לרשום את הבית על שמו בלבד מאחר שהוא רוצה שהבית ישאר לבנו היחיד כאשר נלך לעולמנו.

אני ממש נאלמתי דום ולא ידעתי איך לקבל את העובדה הזו. נפגעתי מאוד.. אני מרגישה שהוא הוציא אותי מהזוגיות הזו בשניה אחת.

מבחינה אחת הוא המפרנס העיקרי זה נכון אבל לי נראה שכזוג אנחנו קונים "יחד" בית ולכן הבית אמור להרשם על שם שנינו.. כל העניין נראה לי לא הגיוני בכלל.
    היום כשאנו בסידורים לקראת לקיחת משכנתא אני ממש לא מרגישה רצון והתלהבות לעשות את הצעד וכל העניין גורם לנו למתח רב בבית.
    האם יש משהו שיוכל לעזור לי להגיע להחלטה מה לעשות?
    אשמח לעזרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לפתור

זאב בודד
    12/11/2009

עינייני חלוקת רכוש זו בעיה רצינית שקורעת הרבה משפחות, לדעתי אפשר לרשום את הנכס נגיד שליש שלך ושני שליש שלו, או להגיע לפשרה בעיניין.
    השאלה אם דיברת איתו ואיך הוא מגיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאב בודד

פגועה
    12/11/2009

תודה על תגובתך..

כמובן ששוחחנו על כך, הוא לא מבין איך אני לא מבינה אותו.. (?!)
    הוא טוען שהוא המפרנס העיקרי ולכן הוא זה שצריך להיות רשום על הנכס..
    חשבון הבנק שייך לשנינו ואת ההלוואה והמשכנתא הוא רוצה לקחת משם..
    ואני לא מבינה איך הוא לא מבין שאי אפשר לבקש ממני לחתום על הלוואות לשם הנכס ולנכס לא יהיה שום קשר אלי...

האמת היא שקיבלתי החלטה לא להיות מעורבת בזה בכלל.. בשום דרך.
    אני יודעת שיהיו עוד מכשולים בדרך.. אבל אופטימית להצלחה.
    תודה שוב זאב בודד..
    :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי זה ממש לא צודק

דורית כהן
    15/11/2009

פגועה יקרה, צר לי אבל קשה לי לקבל את ההחלטה שלו. הרי אילו היית בזוגיות ראשונה והייתם מחליטים לקנות בית ולהיכנס למשכנתא - לא היה ספק שהייתם רושמים את שניכם. יוצא שבגלל שאת בזוגיות שנייה - את יוצאת מופסדת! את נשארת נשואה לבעל השני, עובדת לפרנסתך, משקיעה גם בבית, השנים חולפות ולא נרשם שום דבר לזכותך מבחינה רכושית. זה לא תקין לדעתי. זה כאילו שרק אם תתנתקי ממנו יש לך סיכוי תיאורטי שיהיה לך אי פעם בית על שמך. לגעתי יש צורך להתעמת איתו על הנושא שוב, לא לנתק מגע ולהתעלם, כי זה נושא שילווה אותך כל השנים ויעציב אותך ואף ידאיג אותך. חשוב לא לטמון את הראש בחול ולא להעביר הלאה.
    נכון שכאשר יש חילוקי דעות זה יוצר מתח ואי נעימות, אבל תחשבי שאם לא תפתרו את הבעייה בצורה צודקת - התחושה הזאת תלווה אותך ועלולה להרעיל את היחסים גם מבלי שתתעמתי איתה...
    איזרי עוז, העלי שוב את הנושא. יתכ שההצעה של "זאב בודד" היא אחד הפתרונות האפשריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו