חתימה טובה צום קל מבקשת עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חתימה טובה צום קל מבקשת עזרה
    aaa
    21/09/2007

קודם כל תודה לכן מקרב לב , הודיעו לי בטלפון שהוא קיבל התקף לב קל אני הלכתי לכמה דקות הבן אדם באמת קיבל התקף לב והייה אצלו רופא אחר כך הודה לי אחרי כשעה התקשר ואמר שהכין ארוחה לכיפור ושאבוא אם הילדות אני סרבתי ,הסביר לי שזה בא לו מהלחץ בעבודה ועוד מזה שהתקשרתי ולחצתי אותו שלא אבוא והוא חיכה ,בקיצור ניסה להוציא אותי אשימה כשהגבתי אמר לי בואי לא נדבר על זה בטלפון אסור לי להתעצבן אני במצב רגיש .אכן בודאי אני אקשיב וכשייש לי תגובה אשתוק .בסוף השיחה הופתעתי כשאמר תודה לך מעריך אוהב אותך ומסר נשיקה ניתקתי ובמוחי מנקרת המחשבה ואומרת הבן אדם בטוח שאם באתי לראות מה שלומו אז חזרנו כאילו כלום לא הייה גם לא שכח לומר שכחתי מזה בואי נעביר ללא כל התנצלות או מחשבה שהוא אשם במשהו,עוד בנוסף שלח לי הודעה באם תצטרכי משהו אהובתתי תודיעי לי אוהב, אני פשוט מרגישה שיצאתי אם אדם אטום טיפש או שחקן טוב מדי עכשיו הכניס אותי למצב עדין מצד אחד דיברתי אם הרופא שאמר לי שהוא במצב עדין יכול להיות לפני התקף גדול וצריך רגיעה מצד שני מאמין שחזרנו הכיצד אומר לו זאת בלי לגרום להתקף וייסורי מצפון לעצמי , אוף אני מרגישה במערבולת , עד שהצלחתי להפריד בין הרגשות להגיון בין הגעגועים להבנה שחייבת לעשות תצעד אני במלכוד. אחרי שיזמתי פרידה וניסיתי להתגבר נראה לי שנפלתי שוב בפח אנא עזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ש..ש.. עשית לנו כבר חור בראש!!

ס
    21/09/2007

צר לי להגיד לך את פשוט כנראה לא מאוד חכמה (בלשון עדינה..)
    היועצות שלנו אמרו לך וחזרו ואמרו לך שהוא בן אדם מזיק . ושאת צריכה להתרחק ממנו . ןאם לא את מכניסה את עצמך לבוץ. והנא את חוזרת וחוזרת לביצה המלוכלכת שלך..
    אז תעשי לנו טובה ולכי תחפשי לך פסיכיאטר טוב ותעזבי את הפורום הזה בשקט.
    רק חבל מאוד שהילדות שלך נמצאות בכל הקלחת הזו. אני פשוט מרחמת עליהם.
    אם לא הילדות הייתי אומרת לך שכנראה את והוא כמו סיר ומכסה מתאימים בול!! וכדאי שתשארי אותו ותאמללו אחד את השני כי זה מה שמגיע לך.
    "לא לחינם הלך זרזיר אצל העורב"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די! צאי מהפח והפחת.. אל האור!

יהודית ברגמן
    21/09/2007

aaa יקרה, פיקחי עיניך! לא נפלת בפח. את מחפשת את הפח בזכוכית מגדלת, בכדי להכנס אליו ביודעין. הצעתי לך לקרוא שוב ושוב את כל העצות הקודמות לעומק ולהטמיע. השתדלי לחשוב. התרכזי טוב טוב, תקני את הקֵצֱר כדי לתעל את כל האנרגיות, רכות הלב והכמיהה להכרת תודה שבך למען בנותיך, להשתקם, להתחשל ולהמשיך בלעדיו. עשי הפרדה בין בוץ לחול והניחי לו, לעצמך ולבנותיך מהחולִי. גשי לטיפול והתחזקי למען עתיד טוב יותר! לקראת יום כיפור בידקי אם האובססיה שלך לא פוגעת בך ובעיקר בבנותיך. את מבקשת מאתנו עזרה פעם אחר פעם. אבל איך נוכל לעזור לך אם לך אין שום עניין לעזור לעצמך??!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו