חוסר ביטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון
    בתימית
    14/11/2009

היי אני נשואה קרוב לשנה כרגע אני אחרי לידה יש לי תינוק בן שלושה חודשים.
    מה שקורה שעוד בהיריון אני ובעלי היינו מקיימים יחסי מין אבל לא כמו לפני ההריון,נכון לעכשיו מאז שילדתי הסקס עם בעלי קר ואני מרגישה חוסר ביטחון מצידו ומיצדי זה לא כמו שהיה לפני ההריון הסקס אולי בין 10 לחמש דקות אותה תנוחה ואני עוצמת עיניים לא כיף וגם הסקס הוא פחות .לפני ההריון ההינו מקיימים הרבה יחסי מין, היום בקושי ,אני מדברת איתו על זה והוא אומר בסדר זה יסתדר אני מאמינה שאם אני לא נהנת אז גם הוא לא ,אני לא מבינה למה זה קרה בכלל הקרירות הזאת הרי אנחנו מאוד אוהבים אבל שזה מגיע לקטע של מיטה אז זה אחרת ,זה מציק לי ,זה לא שהשתניתי חיצונית אחרי לידה ,חזרתי לגוף שלי אז אני לא מבינה למה זה ככה ,מקווה שתיתני לי תשובה שתספק אותי ותעודדי אותי קצת .תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם גבר עלול להיות בטראומה אחר לידה

דורית כהן
    15/11/2009

בתימית יקרה, ראשית, מזל טוב לכם על הולדת התינוק!!!
    טוב שאת מעלה את הנושא הזה וטוב שאת היא זו שמתריעה על כך...בדרך כלל הגבר מרגיש ראשון את התסכול. ואני מבינה שבעלך לא כל כך מודאג כמוך ממה שקורה והוא אומר - בסדר...זה יסתדר...
    אני לא כל כך חושבת שזה יסתדר מעצמו. כי בכל פעם שמתרחש הסקס הבלתי מספק הזה - יש פחות ציפייה לקראת הפעם הבאה - כנראה אצל שניכם.
    נדמה לי שאולי בעלך קצת בשוק ממה שקרה, מן המהפך שמשפחתכם הצעירה עוברת. הרבה פעמים לידת תינוק משנה את האיזונים ואת ההרגלים. לרוב האישה היא בסוג של טראומה ונמנעת מסקס (כי סקס הוא מה שהוביל אותה מלכתחילה לתוצאה הזאת שעכשו יש את העול של תינוק עם כל המשמעות והאחריות והעייפות...). אבל קורה לעיתים שהגבר נמצא בטראומה. לפעמים זה כתוצאה מכך שהוא נכח בלידה וזה השאיר אותו עם זכרונות מוחשיים לא נעימים, לראות את יציאת הראש, את הדם, את הכאב. אולי הוא באופן לא מודע מעדיף לא להתקרב אליך פיזית כמו קודם כי המראות האלו לא יוצאים לו מן הראש. האם הוא היה איתך בלידה? יש גישה הטוענת שזה מקלקל במיניות אחר כך וממליצים לא לעשות זאת בשל כך. כמובן שזה לא פועל אותו דבר על כל גבר.
    לפעמים הטראומה של הגבר היא מן ההשלכות של הכניסה לאחריות כה גדולה. זה מפחיד...ואז הוא פחות נלהב בסקס, שוב - כי זה מה שהוליך להולדת התינוק...
    בקיצור - המסר שלי הוא שכדאי לטפל בבעייה כל עוד היא לא מתמשכת מדי ולפני שגם את תאבדי עניין בסקס. לכו לייעוץ קצר מועד - לא צריך יותר מדי פגישות. לפעמים פגישה אחת טובה תעשה את התיקון הנדרש. בהצלחה, ושוב תודה על שהעלית בפנינו את הנושא החשוב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו