לא יודעת מאיפה להתחיל....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מאיפה להתחיל....
    אני
    14/11/2009

אנחנו נשואים טריים,אין לנו עדיין שנה וגילינו שאנחנו בהריון....ואני בפחדים נוראיים.

הזוגיות שלנו מאז ומעולם לא הייתה קלה,אף פעם לא היה ירח דבש,תמיד ישנם צרות ובעיות שלא חולפות.
    אני אוהבת את בעלי זה הדבר היחיד שאני בטוחה בו,אבל בכל השאר ממש לא, קשה לנו...
    קשה לנו מבחינה כלכלית( גרים אצל ההורים), קשה לנו להסכים על דברים, בעלי נוטה יותר לדת ממני,זה היה שם מאז ומעולם, תמיד רבנו על זה ותמיד זה היה מתפוצץ ואז הוא היה מבין שהזוגיות שלנו חשובה יותר מהכל ומתמתן, אבל הנה שוב הריבים האלו חוזרים, ושוב הוא מגזים ונסחף,אני חושבת שזו בריחה שלו לדת אבל אני לא מבינה למה זה תמיד חוזר על עצמו, אני כבר עייפה.
    במקום לתעל את המשאבים שלו ואנרגיה לדאוג שיהיה לנו יותר קל מבחינה כלכלית, להשקיע יותר בלימודים האקדמיים שלו, הוא בורח לדת ומוסיף עוד נדבח ועוד נדבח, ההתחרדות שלו מביכה אותי מאוד ליד החברים וליד המשפחה שלי,אני לא יודעת איך לעצור את זה, ולא בטוחה שכבר בא לי.
    אבל שוב עכשיו אנחנו כבר מצפים לילד וזה פחד אלוהים!
    בנוסף לכל זה, יש לנו את הבעיות הרגילות של זה שהוא לא מסודר ולא עושה מספיק בבית ומתעצל, וזה מה שאני לא מבינה, למה לא להסתפק בבעיות זוגיות הרגילות, למה להוסיף עוד
    אני מרגישה בזוגיות הזו ממש לא בטוחה, עומדת ומחכה למכה הבאה שאני לא יודעת מאיפה תגיע, פעם רבים על זה ופעם על זה, וכל זה תחת קורת הגג של הורי, שזה תסכול גדול בפניי עצמו.
    הפחד שלי הוא גם שנעבור לגור יחד לבד , אז כל מפלצת הדת עוד יותר תגדל, כי אין לי ספק שבבית הוריי הוא עוד ממתן את עצמו.

סליחה על הארוך...
    הייתי חייבת לשפוך את שעל ליבי, חיי נישואין לא קלים!
    אובדת עצות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מאיפה להתחיל....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רצוי להביא ילד לעולם בתנאים האלו

דורית כהן
    15/11/2009

אני יקרה, דווקא מה שכתבת מאוד מאלף, ומאפשר לי לענות לך יותר בבטחון.
    אני חושבת שלהביא ילד בתנאים שתיארת זו טעות.
    עליכם להתגבר קודם על בעיות הזוגיות היותר בסיסיות לפני שיהיה תינוק, ואין בטחון שאכן תצליחו, וא שניכם הסתבכתם לכל החיים, והתינוק שלכם עלול להיפגע אף הוא מן הבעיות שיתלוו לגידולו - בעיות מכל הכיוונים - פערים בדת, בעיות כלכלה, חילוקי דעות ואכזבה שלך בנושא פרנסה.
    סילחי לי על השאלה אבל האם קיימת בעינייך אופציה להפלה? האם את שוקלת זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסוגלת לחשוב על הפלה

אני
    16/11/2009

לא אחריי שראיתי את התינוקת שלי, חיה וזזה.
    אני מעוניינת לגשר על הבעיה עם בעלי, נסיתי לשוחח איתו אתמול אך הוא כלכך סגור על עצמו ומתעקש, לא אכפת לו לוותר עליי ועל הילדה שבדרך לטענתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו מין פסיכולוגית את?

לין
    16/11/2009

לומדים משהו וכבר תופסים תחת?
    כמה זוגות יונים יש כבר??.שלא רבים על משהו? אז כל פעם רצים להפיל ילד? או במילים פחות עדינות לרצוח נפש???????.
    תפסתם מעצמכם אלוהים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחמת עליו יותר מאשר עלייך

לין
    16/11/2009

שאת חושבת שדת זו מפלצת ושזה משהו שמאיים עלייך.....את מפסידה......חוצמזה ממתי גברים עוזרים בבית??? תתעשתי ותתאפסי על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו