מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    רינת
    14/11/2009

היי!
    יש לי חבר כבר 5.5 שנים (מגיל 15)
    אנחנו ממש אוהבים והוא בן אדם שאני יכולה לסמוך ולהשען עליו בכל דבר....העיניין הוא שכבר בערך שנתיים אנחנו בשגרה ,מתנהלים כמו זוג נשוי ,,הוא מגיע אליי מדליק טלויזיה או ניגש ישר למחשב ואני פשוט נחשבת לפסל מבחינתו ...אני שם בשביל לעשות לו קולות רקע...אני לא מריגשה עם זה בסדר ואפילו דיברתי איתו על זה כמה פעמים כמובן שהעדינות כדי לא להשמע קטרנית מדי...אבל אז הוא נכנס למעין עמדת תקיפה ואומר שזה מה שהוא אוהב לעשות ושהוא אצלי אז מה אני מתלוננת....אז הסברתי לו שמבחינתי להיות יחד זה לא לשבת יום שלם באותו החדר כל אחד בעסק אחר בלי לשים לב שהשני נמצא שם....
    זה מציק לי כי לא חשבתי שבגיל 21 אני יהיה בבעיה כזאת ,הוא לא מחמיא לי ,אני יכולה להתלבש ליידו והוא אפילו אל ישים לב שאני ערומה כי הוא שקוע במחשב או טלויזיה
    אתמול יצאתי עם חברה שלי לרקוד והכרתי מישהו בן 26 שפשוט עשה לי משהו,מה שחבר שלי היה גורם לי להרגיש פעם,דגדוג בבטן כמו חשמלשעובר בגוף כשהוא התקרב אליי...רקדנו כל הלילה יחד ולא אמרתי לו שיש לי חבר,הוא לקח אותי הביתה ,ביקש את המספר שלי ונתתי לו ...אני מרגישה עם זה רע אבל מצד שני המערכת יחסים הזאת לא טובה לי ,אני לא מאושרת ככה.
    אני לא יודעת מה לעשות כי פשוט אני לא מכירה את החיים בלעדיו ואני מפחדת שאני לא ימצא מישהו שישתווה אליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להישאר

דורית כהן
    15/11/2009

יקירתי הצעירה, לפעמים צריך להכיר בכך שמערכת היחסים כבר לא נותנת לך את מה שאת זקוקה לו. את נשארת שם רק מטעמי נוחיות ובטחון.
    מכיוון שאת צעירה - איזרי אומץ! למה שתחשבי שלא תמצאי מישהו יותר טוב? לכי תקרעי קצת (או הרבה) את העיר, תכירי עוד גברים ותתנסי, תתבגרי, תלמדי איך החיים שם בחוץ. לא מתאים לבלב של החיים שלך ההתבייתות המשעממת הזאת שאת מתארת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו