מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה קשה קשהמירב14/11/2009
שלום,
אני בת 36 ואם חד הורית לילד מקסים בן 3.5.
עד לפני ההריון עוד הייתי בעלת קריירה משגשגת באילת וביחסים עם גבר שאהבתי גרוש ואב לשניים לאחר שנה וחצי ניפרדנו וזה חזר לגור עם גרושתו בטענה שאין לו לאן ללכת ומפה הגיעה עוד ילדה.
וברוב טיפשותי ומבלי לדעת שזו בהריון שכבנו ואני גם ניכנסתי להריון(ממש טלנובלה).
הרבה תהפוכות ואהבה שלא ניגמרת עזבתי עם בני לצפון מה שהקשה את חיי מבחינת הפרנסה אבל עדיין אותו גבר אב ילדי המשיך להגיע ובעצם מנהל שתי מערכות ואני כאילו אטומה לעיניין.
מה עושים ?אני לא מצליחה להוציא אותו מחיי ואני נחשבת לבחורה לא טיפשה וחזקה וכל הקשור אליו פשוט ממוטט אותי.
אני מיואשת,מרגישה חסרת אונים לנוכח הרבה דברים שקורים בחיי.
אני עובדת חצי משרה,יש לי מחלת פרקים לא קלה ואני בחורה יפה ומטופחת
ומרגישה זקנה ונבולה
לפעמיםלא בא לי פשוט לקום מהמיטה ולהמשיך עם חיי.הילד שלי הוא הכח שלי ,בשבילו אני עוד זזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן, הסתבכת...עלייך להוציא עצמך משם
דורית כהן15/11/2009מירב היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. אבל איך שאני רואה את הדברים, את באמת הסתבכת כאן עם יחסים שלא יכולים להביא אותך לזוגיות שלמה ויציבה עם הגבר שאת אוהבת. אפילו אם הוא יעזוב את משפחתו, מה שלא נראה לי כי יכול היה לעשות זאת כבר מזמן - עדיין הוא יישאר קשור אליהם וזה יהיה עול כלכלי רציני כל החיים. ומי יודע מה יקרה אם יעבור לגור איתך - לפעמים זוגיות שנייה אינה מצליחה ולו בגלל כל המטענים העודפים שיש עליה כלכלית ורגשית.
דמייני את חייך בעוד עשר שנים - מה את רוצה שיופיע בחיים שלך היום כדי שתוכלי לממש את שאיפותייך בתחום הזוגיות בעוד עשר שנים? אחרי שתרשי לעצמך לדמיין זאת - תתחילי לפעול במתאם לדמיון שלך, צעד אחרי צעד, כבר היום, כבר בהווה. הייתי מציעה לך להיכנס לייעוץ שיתמוך בך אבל אני מבינה שיש לך קשיים כלכליים וזה מאוד יקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד ..
מירב15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)