עזרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    אורלי
    15/11/2009

אני גרה אצל חמתי והתרגלתי למצב בעלי עובד ולומד יש ל עוד ללמוד עוד שנתים....
    אנחנו חיים ביחידת דיור ושם אין אפשרות לגדל ילד
    אני ממש לא רוצה לדחות את זה אבל גם לחסוך לוקח זמן עצוב לי
    אני לא יודעת איך להתמודד במצב שכזה....
    בנוסף לכול מאז שהתחתנו אני פשוט לא מפסיקה לבקש צומת לב ...פשוט התהפך הגלגל ומעצבן אותי להיות כדבר מובן מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת אחריות על עצמך

דורית כהן
    21/11/2009

אורלי היקרה, צר לי על תחושותייך. יחד עם זאתחשבי על הדבר הבא: זה בידיים שלנו (שלי, שלך) לצבוע את חיינו באיזה צבע שאנחנו בוחרים לצבוע אותם. חשבי על כך שאולי מישהי אחרת באותו מצב עניינים (דיור אצל החמות ביחידת דיור קטנה, בעל שעובד ולומד ועל כן עסוק ושחוק ולא מסוגל לתת הרבה תשומת לב) - היתה יכולה לחשוב על מצבה בחיים בצורה אחרת. למשל, היא היתה יכולה לחשוב - איזה יופי לי, בעלי עכשו מקדיש עצמו ליצירת העתיד שלנו כמשפחה ולבניית הקריירה שלו. לי עדיין אין ילדים אז אני ממש פנוייה!!! זאת ההזדמנות שלי להגשים חלומות! את חולמת על ילד. אולי את שוקעת בחלום הזה כי אין לך משהו מוחשי אחר שיסחוף אותך. אבל אם היית מחפשת עבודה שתעניין אותך, או לוקחת קורס בכיוון שמעניין אותך - זה היה מכניס משמעות לחייך, היית בונה את עצמך בתור מישהי עצמאית, לא רק תלוייה בתשומת הלב שלו, שבכל מקרה, אמו שאת מרגישה כבר, זה לא בריא וזה מעמיס עליו מטלות נוספות שקשה לו לעמוד בהן. קחי אחריות על החיים שלך במקום לראות באחרים (בעיקר בבעלך) אחראים אחראי לשלומך הנפשי. את האחראית הבלעדית על עצמך - על מצב הרוח שלך ועל הדרך בה את בוחרת ללכת. עם אותם נתונים את יכולה להחליט שאת עושה משהו אחר, שיעשה אותך הרבה יותר מאושרת ויוריד את הנטל המיותר מבעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו