מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חתן ילדותי ומסוכן לתינוקתהילי16/11/2009
בקשר לתינוקת הוא נותן לה לעשות דברים ממש מסוכנים לשלמותה הגופנית ומתפאר ביכולותיה המוטוריות . כל מיני להטוטים בגן שעשועים או בבית שממש מצמררים אותי. הוא עצמו ספורטאי כפייתי והכל נובע מילדותיות בלהוכיח שהיא פנומן ספורטיבית.
בקשר לביתי הוא מתיחס אליה לעיתים קרובות בטרור סמוי כגון: כעסים ומצבי רוח על שלא קראה את מחשבותיו ועשתה דברים אחרת משציפה. לא זורם אלא משבית שמחה כי התאכזב. והכל על שטויות לכאורה. ביתי מאד קשובה ומתרשמת בהכנעה ונכנסת למגננה בלנסות לרצות אותו ולהבין אותו.
תמיד יוצא שהוא הכועס והיא מתנצלת.
במקור זה היה אחרת אבל אחרי התינוקת הוא נתן דרור לתכונות אלה.
הוא גם מאד רכושני כלפי התינוקת.
אני פוחדת שזה יחמיר עם הזמן ועם התינוקות הבאים.
יש לי דוגמה דומה במשפחה שגורמת לבעיות גדולות מאד בזוגיות.
מה ליעץ לביתי כדי לשפר את מעמדה בבית מולו בעת טרור כדי שזה לא ידרדר. ומה עושים שלא יסכן את התינוקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
דורית כהן21/11/2009רונה, מכתבך מתחיל מן האמצע, האם את יכולה להוסיף את משפטי ההתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא אומרת...
naama11/12/2009שיש לה בת שמקבלת לדעתה יחס שלילי מבעלה (החתן של הכתובת), שמופגן גם כלפי הבת שלהם (הנכדה של הכותבת). היא חוששת שהוא מזיק להן.
זה מה שאני הבנתי מדבריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)