למה אתם מפנים ישר לייעוץ????????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה אתם מפנים ישר לייעוץ????????
    דנה 25
    16/11/2009

לא מזמן שיתפתי אתכם בבעיה קטנטנה שהיתה לי, ענתה לי דורית וכשכתבתי תגובה לא פרסמתם אותה? למה? כי כתבתי את האמת שזה היה משבר פצפון שעבר בזכות האהבה הענקית וההערצה שיש לנו האחד עם השניה?
    זו ממש חוצפה שאני שולחת תגובה על התשובה ואתם לא מפרסמים אותה, כי טענתי שלפי דעתי אנחנו לא צריכים ייעוץ!!!!!!!!!!!!
    אנחנו נשואים סה"כ 6 חודשים נהדרים והתשובה היתה "ישר ייעוץ"......... למה ומדוע? זו בעיה כזו קטנטונת, במקום שתגידו שזה משהו קטן שעובר תוך יום(כמו שבאמת קרה) אתם מנסים להלחיץ, מזל שאני יודעת מה יש לי בידיים ולא ממהרת להקשיב ל"עצות"....
    הלואי על כולן בעל כמו שלי, כולם פה כותבים על בגידות ודברים נוראים ואני סך הכל רציתי טיפה הכוונה לגבי ההתנהגות ש ל י שא נ י יודעת שהיא לא בסדר ופוגעת, ואת כתבת לי "קחי א ו ת ו לייעוץ" מה הקשר ? ככה אתם עוזרים? אז לכל הנשואים הטריים אני אתן לכם עצה- אם אתם אוהבים ונאמנים אחד לשני ולא אכפת לכם מאף אחד אחר חוץ מבן/בת הזוג שלכם, אז תדעו שבכל תחילת נישואים חדשים יש טיפה ויכוחים וזה נורמלי!!!!!! תסמכו על האהבה הענקית ש ל כ ם ותסמכו על ע צ מ כ ם !!!!!
    מזל טוב ובהצלחה.. ותזכרו כל מה שנראה גרוע, בבוקר מקבל פרופורציות......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה את כל כך כועסת?

שירית
    16/11/2009

בסה"כ פתחו לך אופציות לדרכים בהן את יכולה לקבל כלים להתמודד. את לא חייבת אם את מרגישה שאת יכולה להתמודד לבד וזה בדיוק מה שנאמר לך. את מוזמנת לקרוא שוב את שתשובה שקיבלת.
    דרך אגב...תודה על ההתייחסות אמרת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתך כן פורסמה

shir.
    16/11/2009

פשוט שירשרת אותה למקום הלא נכון. את הגבת בטעות ל"מבולבל" (ראי דף קודם)-שרשור שהגבתי לו גם.ככה שכבר את יכולה להיות רגועה שכן פירסמו את תגובתך.

מעבר לזה אני בטוחה שמי ש/שלח' אתכם לייעוץ עשה זאת מכוונה טובה לעזור, עזרה שאת ביקשת אותה פה, ברגע שכתבת את ההודעה. אז לא כל פיתרון מוצא חן, אבל בכל פיתרון הוקדש זמן ומחשבה עבורך. קבלי זאת בתודה ובהבנה.

אני שמחה שהסתדר לך, אינשאללה על כל הזוגות. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו