מצב כזה עוד לא הייתי .. דחוף ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצב כזה עוד לא הייתי .. דחוף ..
    אני
    19/11/2009

שלום .. אני בבעיה הכי קשה שהייתה לי בחיים!
    אז ככה ..
    יש לי חבר כבר קרוב ל9 חודשים אני בת 16 וחצי והוא בן 17 וחצי ..
    אהבתי אותו מכיתה ט' בערך שזה מלפני שנתיים לקח לי זמן להשיג אותו ושהוא יהיה באמת שלי
    והיום אחרי שאנחנו חברים מלא זמן..
    הייתי רוצה לשתף קודם בזוגיות
    זה לא משהו נורמלי .. הוא מיתעצבן מכל דבר הוא גרם לי לנתק קשר ממלא ידידים טובים שלי מחברות מכולם .. אבל לי לא היה מותר לעשות לו את זה!
    הוא לא היה מרשה לי לצאת למקומות כי כל דבר דואג שאני ילך פה עם בנים שם עם בנים
    הוא היה מקלל אותי הרבה אפילו זורק לי "אני שונא אותך כבר" ואחרי זה מיתנצל ואומר שהוא ממש אוהב ושהכל מעצבים ..
    ואני פעם הייתי בנאדם מאוד חייכן שמח ומאז שאני איתו ניהית קרה .. עצובה.. מבואסת.. והייתי גם עד לפני כמה זמן בוכה הרבה אבל תמיד הרגשתי שאני מאוד מאוד אוהבת אותו ושמאוד אכפת לי ממנו
    והוא בנאדם מדהים .. ( אני חייבת לציין שאני החברה הראשונה שלו.. )
    יש רגעים הכי מושלמים איתו ושהכי כיף איתו וכאילו עולם אחר .. אבל עוד משהו אחד
    הריבים האלה וכל מה שסיפרתי לפני זה היה רק עד לפני שלושה חודשים
    מה שעוד נישאר זה שהוא לא מעריך מיתעצבן ומדבר איך שבא לו ..
    ומרשה לעצמו יותר מדי ולי כלום ..
    עכשיו ..
    יש מישהו שהכרתי מישהו מצחיק חמוד וכיף לי איתו
    הוא מחמיא לי הרבה משהו שהחבר שלי לא.. ואני צוחקת איתו המון ויוצאת מכל הבאסה ..
    האמת .. אפילו היתנשקנו ואני לא מפסיקה לחשוב עליו
    אני מרגישה ממנו באמת אהבה אבל לא מכירה מספיק את האופי שלו
    אני יודעת שהכי בריא זה להיפרד מהחבר שלי .. כי אני כר מותשת ממנו ..
    אבל אני פוחדת.. פוחדת מה יהיה אחר כך אני לא יודעת מה יהיה עם ההוא שהיתנשקתי.. למרות שהוא ממש רציני לגבי ואני ממש לא מפיקה לחשוב עליו
    אבל אני מאוד מאוד מבולבלת אני בחיים לא הייתי במצב כזה מבלבל לא יודעת מה לעשות!
    אני מאוד ישמח אם תציעו הצעות או כל דבר אחר..
    כי הראש שלי מבולבל נורא שלא טוב לי כבר!

תודה ..
    לילה טוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב .. דחוף!!

אני
    19/11/2009

בעצם אני פיתאום נוראה מבולבלת פיתאום אני כן רוצה את החבר ומפחדת ליפגוע בהוא כי הוא מאוד חמודדדדד אוף ..
    אני בחיים לא ניכנסתי למצב כזה ואני גם די מיצטערת על זה וכן רוצה לתקן ולהישאר עם החבר מה אני עושה כדי לא ליפגוע בהוא כי הוא בנאדם מדהים מדהים מדהים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איו שם יקרה

שירית
    19/11/2009

את מנסה שוב ושוב לקבל עזרה בפורום ונדמה לי שאת רק הולכת ומסתבכת.
    אין אף אחד בסביבתך הקורבה שיכול לעזור לך? מישהו מהמשפחה ?
    אולי יועצת בביה"ס? את זקוקה להכוונה כי את באמת מבולבלת ויותר מזה את מוטרדת .
    בקשי עזרה ממישהו בוגר שאת סומכת עליו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב ושוב?

אני
    20/11/2009

קודם כל זאת רק הפעם השנייה שאני רושמת פה אבל בסדר..
    ושואלת..
    אבל כולם עונים לי את אותו הדבר לכי עם הלב שלך אבל הלב מבולבל וזה העיניין
    אבל אם זאת הגישה שלך תודה בכל מיקרה לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא דיברתי על ייעוץ זוגי!!

שירית
    20/11/2009

התכוונתי להקשבה , תמיכה והכוונה אישית מאדם בוגר. מה שהאינטרנט והפורום מוגבלים לתת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אין שם

shir.
    21/11/2009

תראי, לגבי החדש שהכרת- אני לא יודעת להגיד לך אם הוא אכן אהבה. גם את לא. זה התחלה, והתחלה שהגיע תוך מערכת יחסים אחרת. נסי לשים את התחושות אליו רגע בצד. הוא סה"כ שיקף לך מה יכול להיות שם בחוץ לבחורה צעירה בגילך... כמה עוד יש לך לחוות. וברגע הזה לא חשת טוב עם הנוכחי שלך, הרגשת כמה חסר וזה מצוין- המצב הזה בו התנשקת עם האחר- היווה לך מראה של מה קורה עכשיו ומה היית רוצה והפער ביניהם.

עכשיו, לגבי הנוכחי- לא נשמע לי טוב ולא קיבלתי תחושה טובה ממה שכתבת. גם ההסתייגות שלך אח"כ נשמעה לי לא טובה, הקיצוניות בה הוא מתואר, התנודות בתגובותיו, מחד- זלזול, מנגד- הרעפת אהבה וחיבה, וביטול והתנצלויות שהכל היה מתוך עצבים. אני לא רוצה להבהיל אותך, אבל כן לשקף לך- שגם נשים מוכות- מוכות ברגע של עצבים וחוסר שליטה של הבעל. אז פה אמנם זה מאוד לא אותו דבר, אבל בואי נגיד ככה- מחוסר שליטה יכולים לצאת הרבה התנהגויות מגעילות ואלימות לעיתים, ואם אין רצון לשפר ולתקן, המערכת תישאר לא בריאה.

ובגלל שאת צעירה, ובגלל שאת הבנת מה יש בחוץ, ובגלל שאת נעה מצד אחד לצד שני (הוא מדהים, לא טוב לי, הוא חמוד, אני מבולבלת)- אני מציעה שתקחי פסק זמן מכל מה שקורה. משניהם. לא יקרה כלום אם תישארי רגע לבד עם עצמך.. ותחשבי מה את באמת רוצה.

בנוכחי כבר בגדת, מתוך מצוקה ותסכול שלך.. מתמשכים. עם החדש את לא בטוחה מה זה. אז תעצרי רגע, ותחשבי באמת מה הלב שלך רוצה ולאיזה פרנטר את מייחלת. קחי לך שבוע ותודיעי לנוכחי מה שהחלטת. לא יקרה כלום להיות גם לבד עם עצמך כמה ימים. אל תפחדי להיות לבד, כי יש בזה הרבה יעילות וחיוביות.

הייתי מאחלת לך למצוא את המישהו הזה באמת יכבד, גם כשהוא עצבני, שידע להיות עצבני אבל עם גבולות, שלא יבקש סליחה כמילת קסם אחרי כל פגיעה, אלא שמראש לא יגיע למצב הזה בו הוא מתחרט על דברים קשים כמו "אני שונא אותך כבר" שנאמרים. כי זה נחרט. ואז הולכים לחפש משהו טוב יותר, ובהרבה מקרי- גם מוצאים.

בהצלחה רבה. סומכת עלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שיר

אני
    22/11/2009

קראתי הכל ואת ממש צודקת..
    האמת לקחתי את ההפסקה הזאת ואני עוד חושבת..
    אמרת דברים כל כך נכונים! תודה רבה לך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי.

shir.
    25/11/2009

שלום לך,

תודה רבה על הפידבק. שמחה שעזרתי לך.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו