איך לעזוב בתקופה קשה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לעזוב בתקופה קשה?
    נילי
    23/09/2007

חבר שלי עובר תקופה קשה עכשיו בגלל מחלה של אחיו שהוא קרוב אליו מאוד. אני רציתי להפרד ממנו לפני זה והיינו בתקופת ניסיון ואז קרתה המחלה. אני לא אוהבת אותו, כל רגע איתו הוא העמדת פנים ושקר אבל אני מרגישה ממש רע לעזוב אותו עכשיו. החזקתי מעמד ככה כבר חודשים, כמה זמן אני יכולה עוד להמשיך ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לעזוב בתקופה קשה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעזוב בתקופה קשה?

יהודית ברגמן
    26/09/2007

לנילי היקרה !

הסיטואציה שאת מצויה בה ואותה את מעלה כאן מוכיחות איזו נשמה את וכמה את רגישה.
    לגבי ההתלבטות שלך: את לא אוהבת אותו ורצית לעזוב מזמן. אין כל סיבה שלא תעשי זאת מייד. לדברייך אין לך רצון ביחסים ביניכם ולכן אין כל סיבה שתהפכי את עצמך אחות רחמנייה ותישארי איתו מתוך רחמים בגלל המצוקה בה הוא נמצא.

מצאי זמן לשיחה גלויה, דברי איתו בכנות, הסבירי לו שאתם פשוט לא מתאימים וסיימי את היחסים ביניכם.
    אם חברך והמצוקה שלו עדיין נוגעים לליבך, תוכלו (אם שניכם תרצו) להמשיך ולהיות בקשר ולדבר ולשתף, מה שיקל עליו במצוקתו וירכך לפחות במעט את הפרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו