מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפה התשוקה?דפנה21/11/2009
הי, אני בת 30 נשואה כ 6 חוד'
אני חיה עם בן זוגי כבר 3 שנים ובתחילה חיי המין שלנו היו טובים,ולעיתים תכופות יותר אלה שבזמנו בעלי היה מיישן ומופנם במיטה ואני היוזמת והחושקת
לאחר החתונה הגלגל התהפך החשק המיני שלי ירד וכיום אין לי בכלל ממנו
היוזמה והתשוקה לבעלי נהפכה לשעמום ולעיתים לחשש מפני הבקשה שלו ליחסי מין
ניסינו לדבר על דברים אבל לא השתנה כלום כמעט
אני מאוד מוטרדת מכך כי אני מודעת לעובדה שנושא זה הוא כמו כדור שלג שרק גודל
אנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה אבל לא מצליחים לקיים אנטימיות טובה ובריאה
וישנה עוד בעייה של תקציב טיפול זוגי הינו יקר וארוך טווח ואין באפשרותינו כרגע לממן אותו מיכוון ששנינו סטודנטים
אני מיואשת מה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לטפל
דורית כהן23/11/2009דפנה היקרה, לצערי מיניות היא אחד התחומים היותר רגישים, בעיקר כי כל כך הרבה רגש ופגיעות מעורבים בדבר, וכל כך קשה לשוחח ולתקשר בנושא זה. לכן "האבנית" נוטה להצטבר בתחום הזה יותר מתחומים אחרים, מבלי שזוגות נוגעים בה, וכך האבנית הזאת נמצאת שם ומקלקלת כל חלקה טובה...
כתבת שבעבר את היית היותר פעילה ויוזמת ועד מהרה הסקס הפך להיות משעמם עבורך. זה לא מפתיע. כדי לשמור על תשוקה מינית בין נבי זוג קבועים צריך כל הזמן לחדש ולרגש ולהפתיע ולהיות יצירתיים, ובלתי צפויים.
עדיף שהסקס יקרה לעיתים רחוקות יותר אבל באיכות גבוהה יותר. אני מאמינה שכאשר הסקס משתפר באיכותו - האיכות הופכת לכמות, כי מתחשק יותר מן הדבר הטוב הזה...
לפעמים אין מנוס אלא לקחת ייעוץ - כי ככל שעובר יותר זמן ולא מטפלים בבעייה - היא מחמירה ונעשית יותר קשה לפתרון. אם את שמה על כף המאזניים את הזוגיות שלך לעומת הוצאה של כ 2000 ש"ח (כי זה לא חייב להיות משהו מתמשך, יש גם טיפולים קצרי טווח) - בסך הכל הבעייה שלכם אינה נדירה, אלא ממש ההיפך. כמעט כ זוג נתקל בה במוקדם או במאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)