בגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה
    רווית
    22/11/2009

שלום רב. נודע לי שלשום שבעלי בגד בי במשך כשנתיים עם אשה אחרת שגם היא נשואה. אני אוהבת את בעלי מאוד ובתוך תוכי אני כן רוצה לנסות לשקם את הנישואין שלנו אך אני מרגישה שאני בוגדת בערכים ובעקרונות שלי מכיון שתמיד הצהרתי שאני על בגידה לא סולחת ושהקשר בינינו יגמר. כל הזמן חשדתי בו, היו לי המון סימנים ואולי בגלל זה אני פחות מופתעת ואולי אני בכלל לא מעכלת את מה שקרה לי. הוא מבחינתו מתחנן שאקבל אותו בחזרה ואומר שהוא מוכן לעשות הכל כדי שזה יקרה. אנו מכירים חמש שנים ונשואים 3 שנים. במשך שנתיים מתוך שלושת שנות הנישואים הוא בגד בי לסירוגין עם אותה אשה. הוא טוען שהקשר בינהם נמשך כל כך הרבה זמן מכיוון שהיא איימה עליו שהיא תספר לי. אני מאוד פגועה וכל האמון שלי בו הופר. אני יודעת שאני יאמלל אותו בשאלות שאשאל אותו ובכך שאעקוב אחרי כל צעד שהוא יעשה ואני לא יודעת לכמה זמן אדרש על מנת להאמין בו שוב. אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות אם להתגרש או לתת לנישואים הזדמנות נוספת. המשפחה שלו יודעים על כך ואני מרגישה שאם אני נשארת איתו אראה בעינהם חסרת כבוד עצמי למרות שהם אוהבים אותי מאוד ודי מנסים לשכנע אותי לתת עוד הזדמנות. לא יודעת מה לעשות???????????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה

אורן
    23/11/2009

תנסי לדבר איתו
    ותתחילו יעוץ מקצועי בנסיון לשקם את הדברים חבל לפרק הכל בלי לנסות לגשר על הפערים
    אני גם הייתי מוכן לסלוח אם אישתי הייתה בוגדת בי אבל אני מאמין שהיה לי קשה מאוד לשקם את היחסים איתה אבל לא הייתי שולל את זה על הסף להפך הייתי מנסה שהכל שוב יפרח כמו פעםץ
    ורק' אם המצב לא ישתפר ותראו שאתם לא מאושרים וניסיתם הכל אז הייתי פונה לגירושין אבל לא לפני שאני אדע שניסיתי הכל מכל בכדי לא לפרק את המשפחה.
    בהצלחה ורק טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לפרק אבל כן לקחת ייעוץ

דורית כהן
    26/11/2009

רווית היקרה, אני מסכימה עם אורן.
    מאוד קשה ומסוכן לעבור הלאה ולהישאר נשואים אחרי אירוע כה טראומטי - מבלי לברר היטב מה גרם לכך ומהן ההשלכות לגבי המשך החיים המשותפים. בעלך צריך להבין בדיוק עד כמה הוא פגע בך, ועד כמה הנישואים שלכם בסכנה, הוא צריך להבין מה פיתה אותו, צריך להתחיל להכיר את עצמו ואת חולשותיו, על מנת לדעת לעצור קודם בפעם הבאה. ואולי תוך כדי הבירורים יעלה גם משהו שאת עושה בתקשורת שלכם שלא טוב לבעלך והוא לא מסוגל לשוחח עליו בפתיחות איתך, ועל כך הוא נסחף החוצה. את כל האפשרויות הללו צריך לברר ולהבין, לפני שממשיכים הלאה.
    זוגות שממשיכם הלאה בלי לפתוח זת בייעוץ מסתכנים בגרירת המטען הכבד הזה איתם להמון שנים. כל פעם שיקרה משהו שרק מתקרב לקצת פלירטוט - את עלולה להיכנס שוב לאותה טראומה, הוא עלול להתחיל להסתיר מפנייך דברים קטנים אפילו כדי שלא יהיה צורך לדבר שוב על הנושא הכאוב. כל מיני תופעות לא בריאות, שבעזרת ייעוץ נכון, ניתן למנוע אותן ולהתקדם הלאה. ודאי שלא לפרק מייד, רק בגלל הכבוד והעקרון לוותר על אהבה כמו זו שאת מתארת - זה יהיה מאוד לא נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו