מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש כאן בגידה?ירון24/11/2009
החברה נסעה לטיול עם מישהו שהיה אקס שלה להודו.
האם סביר שאם הם מבלים 3 חודשים יחד (ישנים יחד) שלא יקרה ביניהם כלום?
היא ניסתה לרמוז שאין מחויבות ושהדברים יבדקו לכשתחזור,
אבל שהיא רוצה להיות אופטימית לגבי שנינו. אחר כל הסבירה שהיא כן אוהבת.
בקיצור אני מבולבל לגמרי.
אנחנו לא הרבה זמן יחד.
הייתי רוצה התיחסות האם אני נאיבי או פרנואיד?
האמת שמעבר לאובדן אהבה יש לי חשש מלהתמודד עם אובדן אמון (שוב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה איתך..
חושבת24/11/2009אומנם אני לא מהווה דעה מקצועית, אבל לי זה נשמע שהיא בודקת את מערכת היחסים אם האקס. כלומר, מנסה להבין מהם רגשותיה כלפי האקס ויחסיהם לאן.
עכשיו.. השאלה היא מה קורה איתך בינתיים.. האם אתה אמור להיות בעמדת המתנה עד שהיא תחזור? ז"א אין פה נכון או לא נכון, אך אני במקומך הייתי משתדלת לא להציב את עצמי בעמדת המתנה שכזו, אלא הייתי ממשיכה הלאה, נהנית, מבלה, מכירה עוד אנשים, מאפשרת להזדמנויות אחרות להיקרות בדרכי. הבחורה שיצאת איתה וכרגע נמצאת בחו"ל עם האקס, עושה את החישובים שלה, וכך גם עליך לעשות. אם היא תחליט שמתוך שלמות היא רוצה להיות איתך, ואתה תהיה עדיין פנוי אליה רגשית- לך על זה. ואם לא- לא קרה דבר, משום שאתה לא ממתין לה אלא חי את חייך.
בנוגע ל"תקרית" פיזית אפשרית עם האקס- זה בהחלט אפשרי והגיוני.. אבל שזה לא יהפוך למוקד ההתעניינות שלך. כרגע אתה צריך לבחון מה עושה לך טוב..? האם לשבת ולחכות לה ולחשוב מה היא עושה ולמה.., או האם לחיות את הרגע הזה, את החיים שלך בכייף.
בכל אופן.. זאת דעתי, אבל אשמח בשבילך אם תקבל גם עצה מקצועית בעניין:)
בהצלחה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)