מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרה- תודהיעל24/09/2007
שלום
אני אמא לשתיים בת 25 נשואה 6 שנים ולא נהנת מהנשואים שלי אני יסביר-
מתחילת הנשואים אנחנו רבים על כל דבר קטן אפילו ליד הילדים הוא מתעצבן שיש לי חשבון בנפרד (זה בגלל שלפני שלוש שנים היה בנפרד והוא פזרן ובגלל זה היינו שנינו מוגבלים במשך שנה) לכן אני מפחדת מחשבון משותף הוא כל הזמן יורד עלי -גם ליד הילדים
לא מכבד אותי עם כל מה שאני עושה בבית ואני עושה הכול הוא רק מקלח את הילדים ביום שישי ומדי פעם שופך זבל. גם היחסי מין בנינו על הפנים אפילו שבזה הוא מפנק אני מודה שגם אני עצבנית לפעמים אבל נמאס לי ממנו כבר ואני לא יכולה לסבול אותו ואני אתו רק בגלל הילדים תעזרו לי (לא יעוץ כי אין לי כסף)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העזרה תבוא מבפנים
יהודית ברגמן26/09/2007ליעל שלום !
התחתנת, וכנראה גם ילדת בגיל צעיר מאוד ונראה שעד לחתונה לא הספקת לחוות את החיים, ללמוד על החיים ועל עצמך, וכך נראה שבחרת בבן זוג שאינו ממש מתאים לך. אין פתרון פלא למצב שבו את נמצאת עכשיו, אפילו לא יעוץ שעולה הרבה כסף. ראשית את צריכה להחליט אם את רוצה ויכולה לחיות את שארית חייך עם בעלך, או לא.
נכון שילדים הם נימוק מאוד חשוב ומשמעותי בהחלטה על פרידה אבל גם המחשבה של לחיות עשרות שנים עם בן זוג לא מתאים מצמררת. לפרידה יש כמובן עוד היבטים כספיים, חברתיים ואחרים, ולכן אני תמיד בעד ניסיון כן ואמיתי לראות האם יש סיכוי לשיפור או שאין, כי אחרי הכל אני מניחה שאם התחתנת עם הבחור, אהבת אותו פעם.
נסי לקבל אותו כמו שהוא. לכל אחד יש חסרונות ואם תהיי שיפוטית כלפיו, תרגישו שניכם רע עם זה. נסי לדבר איתו בפתיחות על הכל, גם אם לא יילך חלק מההתחלה, נסי להיות חברה שלו ולא רק שותפה לדירה ולגידול ילדים. נסי להתפתח בעצמך בקורסים, חוגים, קריאה, ריקודים, או כל דבר אחר שמעניין אותך ומושך אותך. ובסקס, נסי ליהנות, מגיע לך. את כותבת שהוא מפנק, ואת? האם את מפנקת אותו, האם את מפנקת את עצמך? תהיי פתוחה יותר לדברים חדשים, לגיוון וכשאת נכנסת למיטה, השתחררי מהכל, מהמחשבות, מהטרדות, מצבע הווילונות וכו'. תהיי שם בשבילו, ובעיקר בשבילך.
חשוב לזכור שגם בחיים וגם במין, אם בן זוגנו יהיה מאושר, גם אנחנו נהיה ולכן, תנו לעצמכם את המרחב, תהני מזה שאתם צעירים, בריאים, שני ילדים מקסימים ופשוט תראי את הטוב שבחיים, את הטוב שבו ובעיקר את הטוב שבך ואת הטוב שאת יכולה להקרין על סביבתך.
ובכל זאת, אם תחליטי שאין סיכוי לנישואיך, עדיף לחתוך ולא למרר את החיים- לך, לו ולילדיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)