מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת תשובה..שיר28/11/2009
שלום,
אשמח לעצתכן ,
אני בחורה בת 28 כרגע לומדת לתואר שני, אינטליגנטית, נאה מאוד ומטופחת, נעימה וחברותית
העניין שאני לא מוצאת זיווג, מעולם לא הייתי בקשר רציני ולא כי פסלתי הרבה או לא רציתי כנראה מזל שכזה.
במשך 6 שנים הייתי באתרי ההיכרויות, יצאתי עם בחורים שם שלא היו כלל לטעמיאך לא פסלתי ולבסוף החצופים היו אלו שנעלמים.
ניסיתי לפנות למכרים ולבקש שיחשבו עליי במידה והם מכירים בחור חמוד ורווק אך כולם עסוקים עמוק בזוגיות של עצמם ולא רואים צורך לסייע לאחרים.
כיצד אוכל לפתוח ערוצי היכרות נוספים? כי כל יום שעובר לי בבדידות הוא יום שנחרט בליבי .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבה על אופניים וסדנאות
דורית כהן01/12/2009שיר היקרה, עצתי לך היא לפתח תחביבים המדברים אלייך, תחביבים חברתיים, בהם את יכולה בנוסף לעיסוק שיביא לך הנאה ואושר - גם לפגוש בחורים. דוגמה קלאסית - רכיבה על אופניים! כיום זה תחביב מאוד מקובל, ויש אתר מפורסם הנקרא groupy הפועל כבר כמה שנים ומחבר בין רוכבי אופניים שונים ברמות רכיבה שונות, ובו ניתן למצוא קבוצות טיולי אופניים בכל רחבי הארץ, בכל ימות השבוע. שמתי לב שרוב רוכבי האופניים הינם גברים, לתשומת לבך...
עצה אחרת - הירשמי לסדנא מרובת משתתפים, מרובת גילאים, כמו הפורום של לנדמרק. זו גם סדנא מעולה בהיבט של התפתחות אישית ומודעות עצמית, וגם הזדמנות נהדרת להכיר הרבה אנשים חדשים, ברמה גבוהה, ובאווירה מאוד מפרגנת וידידותית. ויש עוד סדנאות מסוג זה של חברות אחרות, כמו הומניקיישן.
מה דעתך? בכל מקרה - מאחלת לך הצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך
לירז01/12/2009יש אתרי הכרויות ויש אתרי הכרויות
אני הייתי בכמה שהם די תסלחי לי על הביטוי- חארטה , לפעמים מה שצריך זה דווקא הכוונה ממישהו שרואה את התמונה מבחוץ ולא החברים הכי טובים
אני הייתי בפגישה אצל בחורה בשם טובי הדר אחרי הרבה נסיונות שלי למצוא זוגיות , הייתי בת 30 ממשפחה פולניה ורווקה והמבטים מהמשפחה שלי היו מפחידים. לא היה מי שייעץ לי אז. עכשיו אני יוצאת עם בחור נהדר , אולי זה משהו שיכול לעזור גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)