הוא שווה אותי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא שווה אותי?
    שני
    29/11/2009

הכרתי בחור לפני כחודשים ויצא לנו להיות בקשר רציף. הוא היה בא כמעט כל יום אליי, היינו יוצאים, שותים, מדברים קצת, הקשר התפתח "בסדר" למרות שהרגשתי שהוא קצת לא סגור אם הוא רוצה אותי ברצינות. לי זה מאוד חשוב, כי אני לא בקטע של סטוצים ויזיזים.אחרי שהתנשקנו והפך להיות יותר פתוח מבחינת שנינו (לא שכבנו!!) עדיין לא ידעתי מה הוא חושב לגבי, גם כשניסתי לגשש.
    עד שפעם אחת אחרי איזה לילה שהיינו יחד, עבר עליו איזה שינוי לגביי כנראה, והוא כביכול ניתק קשר, לא שאל, לא טלפון. ואני גם לא החזרתי כלום. יש לי קטע של כבוד! ובצדק.

אני מנסה לחשוב מה היה לא בסדר, או משו שאמרתי, אבל כלום.
    לפני שבועיים אחרי כמעט חודש של ניתוק, הוא שולח הודעה "ספונטנית" כזאת ולא ממש מושקעת או משו שניתן להבין ממנה.
    מה לעשות.? לא ממש עניתי לו. אני חושבת שאם הוא יתקשר אני יסביר לו בדיוק את עמדתי
    אבל כרגע האם ליצור קשר? ואם כן, אז איזה סוג?
    ומה נראה לכם באופן כללי?
    יש לציין, כי עד עכשיו, יכל להיות פוטנציאל מעולה.
    אשמח לתגובות!!!!
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא שווה אותי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה הסברים אפשריים

דורית כהן
    01/12/2009

שני יקרה, די קשה לדעת מה עובר עליו. מה שאת חווה בתחילת קשר הוא רק "קצה הקרחון"...יש הרבה דברים לא ידועים.
    יש כאן המון אפשרויות, ואין לדעת מה קורה איתו בפועל. אציג לך כמה אופציות שעולות אצלי, לאור מה שכתבת עליו ועל התנהגותו:
    1. יש לו חברה שהוא מאוד קשור אליה והיה שם משבר ביניהם - ואת היית מישהי לבינתיים, עד שהיא חזרה...
    2. הוא לא מאוד נמשך אליך פיזית ולכן הוא לא מתמיד ולא להוט.
    3. הוא חסר בטחון עצמי וצריך שאת תחזרי אחריו.
    4. משהו קרה בתקשורת המינית שלכם שעשה לו סוויץ'.

אני מציעה לך להגיב לו בזהירות, כדי לשמור על ערוץ פתוח איתו ולא לפספס, אבל לקחת את הזמן איתו בזהירות, בהדרגה, ולנסות "לקרוא" אותו מקרוב, ע"י שיחות פתוחות, לפני שאת מתמסרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

שני
    01/12/2009

קודם כל תודה, את עוזרת לי להתלבט :)
    לא הזכרתי מס דברים שכנראה הם משמעותים.
    1. אני יודעת על החברה שלו שהם נפרדו מזמן, ואין לו צלקות או זכרונות לגביה, אפי' דיברנו עלזה, מה גםפ שאני נפרדתי מקשר ארוך וכבד לפני כחצי שנה, כך שזה דיימתאים לשנינוץ
    2. מבחינת המשיכה המינית, אני אהיה הכי אובייקטיבית שאפשר, הבחור נמשך אליי מההתחלה, הוא היה מאוד עדין בנושא, אבל אחרי תקופה הוא הרשה לעצמו לגעת בי, וכשראה שאני לא מוכנה להתנשק, זה הציק לו, הוא שאל כמה פעמים.
    3. הביטחון העצמי- אני גם כבר לא יודעת, מצד אחד, הוא הבחור הכי בעל ביטחון עצמי שיש, על גבול השחצנות....יש לו גב והוא תמיד יודע מה הוא עושה, אם זה לא היה מצאים לו אפילו קצת הוא היה מזמן מתפטר, יש לציין שכל מפגש ביינינו הוא היה מגיע עד אליי מעיר דיי רחוקה, בקיצור, הוא רצה.
    אני שואלת את עצמי אם כל הנתק של החודש וחצי האחרון היה בגלל שהוא לא שם עליי, שהוא טיפוס שצריך שירדפו אחריו?? אני לא יודעת, אולי הייתי צריכה להראות יותר נכונות.
    הוא טס השבוע לחו'ל, ורמז אם אני רוצה שהוא יבוא. עניתי משו מאוד ממופשט, כי רציתי לראות אם הוא יציע שוב, או יהיה יותר ברור, וזה יצא עקום :((( אני קצת מתחרטת.

מה נראה לך עכשיו? אשמח לתשובה!!!
    שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללמוד אותו

דורית כהן
    01/12/2009

שני, עם כל מה שאת מוסיפה, עדיין,ף מכיוון שמדובר בתחילת קשר, קיימת האפשרות שיש עוד מישהי ברקע, ושיש לו התלבטות בין שתיכן. זאת יכולה גם להיות מישהי חדשה עבורו, כמוך.
    דבר נוסף - מה העניין של לא להתנשק? האם את לא נמשכת אליו? האם אין לך סקרנות איך זה יהיה להתנשק איתו? ההתחלות האלו, הגישושים האלו הם מאוד חשובים - לא רק בשבילו. גם עבורך, לדעת אם את נדלקת גופנית מן המגע איתו או שלפעמים קורה ההיפך, וכדאי לדעת זאת לפני שמפתחים רגשות עמוקים, כי את עלולה למצוא עצמך עם מישהו שאינך נמשכת אליו והוא מוצא חן בעינייך רק אפלטונית. נכון שיש כאן אצלי גישה "גברית" משהו, אבל האם לא שווה לך לדעת אם את נמשכת? את מאוד עסוקה במה הוא חושב עליך. עד כמה הוא רוצה אותך. מה את חושבת עליו? עד כמה את רוצה אותו?
    דבר נוסף - אני חושבת שכל אחד לומד דברים מן הקשרים הקודמים שהיו לו ומנסה לעשות תיקונים כלפי הקשר הבא. הרבה פעמים נתקלים בהתנהגות לא מקובלת ומתברר אחר כך שזה היה בגלל שהבן אדם נפגע ממישהי, והחליט שיותר הוא לא יעשה מה שעשה איתה. נניח שהוא חיזר במרץ אחרי מישהי וזה לא צלח, והוא אפילו נפגע. יתכן שהוא אחרי זה יחליט - בפעם הבאה אני לא מחזר בהפגנתיות, אלא לוקח זאת בזהירות, ורוצה להיות יותר בטוח שהיא באמת רוצה אותי. אז לכי תדעי מה נרשם בהיסטורית החיזורים שלו.
    לכן עצתי - להקשיב לו, ללמוד אותו, ותוך כדי כך גם לבחון מה את מרגישה לגביו, כולל העניין הגופני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו