מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם טיפול זוגי יכול לעזור?קטי30/11/2009
אני בת 28 ,אני ובעלי נשואים שנה וחצי וגרים ביחד כ-3.5 שנים. אנחנו כל הזמן רבים, בעלי בעל מזג חם ומתפרץ כל הזמן ללא סיבה. אני מרגישה שאני חייה על חבית נפץ וצריכה כל הזמן לשקול את מילותיי. אך הגיעו המים עד נפש ואני פשוט התחלתי לענות לו בחזרה. בסופו של דבר בויכוח והתפרצות נוספת בעלי אמר לי שאין לנו שום דבר משותף, ושחיי המין שלנו גרועים ושהיה לנו מין גרוע עוד מהפעם הראשונה שלנו ביחד ושכאשר הוא מסתכל על פני בזמן קיום יחסי מין זה הורג לו את כל החשק, נמאס לו והוא רוצה להתגרש.
האם כדאי להציל נישואים אחרי השפלה שכזו?? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד כדאי
אורן30/11/2009זה ויכוח סטנדרטי אשר ניתן לגישור על ידי טיפול מקצועי הבעיה שנחישות צריכה לבוא משני הצדדים
בכדי לפתור את הבעיות הללו תמיד צריך לנסות לתקן אחר כך לפרק
המלצתי תתפיסו ולכו לטיפול דחוף בכדי ליישר את ההדורים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי ללכת לטיפול זוגי
קטי30/11/2009השאלה היא איך להתגבר על ההשפלה? קשה לי בכלל לתאר איך אני ממשיכה את חיי עם בן אדם שמשפיל אותי בצורה כזו ובטח ובטח איך ממשיכים בחיי המין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליט האם יש עוד מה להציל
דורית כהן01/12/2009קטי יקרה, צר לי על מה שאתם עוברים. בעלך נשמע לי כמו מישהו מאוד אימפולסיבי ולא בוגר. בריבים תמיד נאמרים דברים קשים ופוגעים, שיש בהם בדרך כלל לפחות קצת אמת, לצערנו.
אם הוא מוכן ללכת איתך לייעוץ זוגי - שווה ללכת. לא בטוח שניתן לשקם את הקשר, אבל אולי זה ניתן. מצד שני - תוכלו לדעת בעזרת הייעוץ האם אתם עושים את הצעד הנכון אם תחליטו להיפרד. אם מחליטים להיפרד - הייעוץ לא צריך להיות ממושך. אתם יכולים גם לקחת ייעוץ שזוהי מטרתו - לעזור לכם לקבל החלטה האם יש עוד מה להציל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליט האם יש עוד מה להציל
קטי01/12/2009המון תודה על התשובה. לצערי אני אכן מרגישה שהוא חסר בגרות, אבל קשה להתנתק כי מצד אחד הוא אימפולסיבי ויכול להעליב ומצד שני הוא יכול להיות מאוד איכפתי וחם- וזה נכון להיום מבלבל אותי נורא ומקשה על ההחלטה. על כן, ברצוני לפנות למישהו שהוא אוביקטיבי שיכול לשמוע את שני הצדדים ולהחליט האם עדיין יש סיכוי וכדאי להציל ולהשקיע בקשר הנ"ל.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)