נימאס לי ...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נימאס לי ...
    אני
    01/12/2009

יש לי חבר.. כבר המון זמן ..
    נימאס לי , נימאס לי מההיתנהגות שלו.. מהכל..
    הוא לא מפסיק לרדת עלי.. פעם הוא היה סובל מפצעים ולקח בישביל זה כדורים
    ונגיד לי יוצא פיצעון אז הוא יורד עלי בלי סוף.. ויש לי בעיה עם השיער שהוא ניהיה מאוד קצר..
    אז הוא יורד עלי על זה ואומר לי " איזה שיער קצר.. " למרות שהוא יודע שזה הדבר הכי רגיש אצלי..
    או שהוא מתחיל להגיד לי " איזה שיער יפה יש לה ולה ולה ולה .. "
    אבל עלי הוא לא מפסיק לרדת.. וזה מעליב אותי.. אני לא יודעת למה אני פוחדת לדבר איתו על זה..
    אני פוחדת מהתגובה שלו..
    הוא בנאדם שמיתעצבן מאוד מהר.. אז אם מעצבנים אותו הוא גם יתפוס אותי חזק ביד ושניצא מהבית נגיד..
    ואני יודעת שאם זה ככה זה גם יכול להוביל למשהו הרבה יותר גרוע .. ( כמו נשים מוכות למשל.. )
    נימאס לי מכל זה!
    נימאס לי שמכל דבר אני צריכה להגיד לו סליחה גם אם הוא לא יצא בסדר.. תמיד הוא המלך ואני צריכה להרגיש ההפך הגמור מיזה..
    אני רוצה שהוא יהיה שם ויקשיב לי ויבין אותי.. שיחה רצינית קשה לבנות איתו .. כי הוא לא כזה
    וזה תכונה שמאוד מעצבנת בו.. ואני יודעת שאי אפשר לשנות בנאדם...
    מה אני אמורה לעשות.? זה כבר עובר כל גבול
    אני מרגישה כמו ילדה קטנה בת 5 שצועקים עלייה כשהיא עשתה "טעות" ..
    רציתי לישאול שאלה שמאוד מטרידה אותי..
    איך אני יכולה לדעת שהוא באמת אוהב אותי ולא סתם איתי כי הוא רגיל אלי.. או שהוא ביישן והוא יודע שעם אחרות הוא לא יפתח ככה ביכלל..
    ושביכלל הוא לא מנצל אותי ( אני אחת שעוזרת בהכל.. שאכפת לה.. שנותנת יותר ממה שיש לי.. )
    לא מגיע לי היתנהגות כזאת! התשובה נימצאת ביד שלי.. אבל אני בכל זאת מסרבת להבין אותה..
    שאני צריכה להעיף אותו!
    מה אני עושה?
    אשמח לתשובות..
    להית'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימאס לי ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי...

מישהי
    01/12/2009

אני מאמינה כמו שאמרת, שבתוך תוכך את יודעת את התשובה. אני חושבת שאדם שמתנהג אלייך בצורה כזו, פוגע בך בכוונה ולא מתנהג אלייך בכבוד לא צריך להיות לו מקום בחייך. השאלה היא למה את נשארת איתו אם את יודעת את זה? אולי את זו שמפחדת לעזוב? "להשאר לבד"? בן זוג אמור להבין אותך, אמורים לדעת לנהל שיחות רציניות יחד ואת לא אמורה לפחד לפנות אליו או לפחד ממנו בכללי. אני למדתי כלל: אני מס' אחת בשבילי! שימ את עצמך בראש ובראשונה ושאלי את עצמך האם טוב לך? כמה טוב לך מתוך כל הרע? תעשי לעצמך רשימה של דברים טובים בקשר ודברים רעים ואז התשובה ברורה מאליו. אל תפחדי להגיד לו ביי כי זה בעצם להגיד לעצמך ברוכה הבאה. ברוכה הבאה לחיים שאת רוצה, להרגיש חופשייה למצוא מישהו שאת יכולה לנהל איתו שיחות נפש ולא להיות מתוך מחוייבות והרגל. אני חושבת שהבעיה היא אצלך ולא אצלו שהוא איתך מתוך הרגל. כנראה שהוא נשאר כי נוח לו כי לפי מה שאמרת את נותנת מעצמך המון. אז לו קל לקחת.

תחשבי על זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את אוהבת אותו???

דורית כהן
    03/12/2009

אני יקרה, בנוסף למה שכתבה לך מישהי, מאוד בולטת לי העובדה שאת כבר לא רואה בו מישהו שאת מעריכה. את רואה בו המון תכונות שליליות.
    למה שלא תשאלי את עצמך - האם אני אוהבת אותו? האם הוא שווה? האם זה באדם איתו אני רוצה לחיות? לסמוך? לגדל את ילדי? האם בחברתו אני מרגישה שאוכל להתפתח כבן אדם שלם?
    מכל מה שכתבת - זאת נראית לי הבעייה האמיתית...לא האם הוא אוהב אותך אלא האם את אוהבת אותו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

אני
    03/12/2009

כן אני מאוד אוהבת.. וזאת הבעיה שלי שאני אומרת למה? ואיך אני ביכלל מצליחה?
    אבל אני ליפעמיים מרגישה שאני לא יכולה בלעדיו אחרי הכל.. ושהוא מאוד חשוב לי...
    את צודקת באמת תכונות שלילות
    אני יביא לך דוגמה מה קרה אתמול למשל...
    אני חולה...
    והוא בא אלי בלילה ולבשתי בגדים חמים... והבגדים לא הכי יפים אבל זה לא צריך להיות יפה אני חולה אז מין הסתם הבריאות באה קודם..
    אבל הוא ישר החריך אותי לחליף למשהו יותר נורמלי.. כמו טיץ וחולצה אחרת..
    והרגשתי מזה רע עם עצמי.. ובתוכי אמרתי איזה רוע לב!
    זה די הוריד לי ממנו.. אבל כבר נהפך לי להרגל להיתעצבן ממנו ואז יום למחרת הכל נירגע וכאילו כלום לא קרה..
    ושוב.. זה ממש נימאס לי
    אבל אני עדיין לא מבינה איך אחרי הכל אני ביכלל אוהבת אותו!? ואני אוהבת והוא מאוד חשוב לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני

חושבת
    03/12/2009

היי,
    לפי דעתי יכול להיות שאת אוהבת אותו עדיין, משום שאת לכאורה, ואני בכוונה אומרת לכאורה.., סולחת לו כל פעם מחדש על ההתנהגויות שלו, כך שעדיין לא הגעת למיצוי מלא של הקשר ולתחושה שנמאס לך. לפי דעתי את מאוד קרובה למצות את כל הפגיעות הללו בך. זה לא אומר שבהכרח תפסיקי לאהוב אותו לחלוטין, אלא פשוט תוכלי לעזוב את הקשר- למענך. כנראה שאת מתקשה לעזוב עכשיו, כי את אדם שצריך להרגיש שהוא ניסה וניסה וניסה- ורק אחרי שניסה הרבה וסבל פעם אחת יותר מדי- הוא שלם עם עצמו לקום וללכת. מתוך ה-אין ברירה. את מבינה?
    שוב, לדעתי אפשר להמשיך לאהוב בלב, אומנם פחות, אבל להמשיך לאהוב, ועדיין להבין-מגיע לי יחס טוב יותר או- אני לא יכולה להמשיך ככה יותר.

בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו