נהרסו לנו הנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נהרסו לנו הנישואים
    חסויה
    02/12/2009

אנחנו נשואים 5 שנים +2 ילדים, במהלך כל שנות נישואינו היו לנו המון מריבות שהגיעו גם לחציית קווים אדומים (דחיפות ,וזריקת חפצים,זילזול ),בעלי מאוד עצבני וגם קמצן והכסף מביא אותו למצבים של עצבנות לפעמים בלתי נשלטת. אומר שבילדים הוא מטפל נהדר.
    לפני חודשיים החלטתי שהגיעו מיים עד נפש ועזבתי עם הילדים,פתחתי בהליך גירושים אצל עו"ד
    כי אני מרגישה שמגיע לי מישהו יותר טוב,יותר מכבד ויותר רגוע.
    מהרגע שעזבתי(עזבנו) והוא הבין שהוא מאבד את משפחתו הוא החליט לקחת את עצמו בידיים וללכת לטיפול אינטנסיבי
    והבין שהוא בעיקר הגורם להרס הזה...הבעיה היא שעד עכשיו הייתי מאוד נחושה בהחלטתי כי לדעתי אנשים לא משתנים
    ועכשיו אני קצת מעורערת האם לתת עוד צ'אנס או להמשיך בהליך (עד שהאספתי כוחות לעזוב לחזור אחורה?
    האם למען הילדים לנסות שוב או למענם לא להשאר עם בעל עצבני וכועס והאם נראה לך שמישהו יכול להשתנו ע"י טיפול אומר שהוא רוצה שנלך ביחד לטיפול זוגי
    אני מאוד מבולבלת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נהרסו לנו הנישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בידיים שלך לגרום למהפך

דורית כהן
    05/12/2009

חסויה יקרה, מאוד חשוב לתת צ'אנס לשינוי. זה טוב שהוא הולך לטיפול, ומאוד חשוב ללכת יחד גם לייעוץ זוגי, כי בטוח ישנם דברים שגם את צריכה ללמוד ועליכם לעבוד יחד על שינויים בצורת התקשורת שלכם וההתייחסות זה לזו. העובדה שהוא אבא נהדר לילדים מעודדת אותי ומלמדת אותי שיש בו את היכולת לשלוט בעצמו, ולכן מאוד חשוב שתלכי איתו כי כנראה ישנם דברים שאת עושה שמוציאים אותו משיווי משקל. בשלב זה את בחרת בדרך של בריחה והימנעות - התרחקות ממנו. חשוב שתדעי שישנן דרכים אחרות להתמודד עם הקשיים שתיארת - אבל כמובן נדרשת עזרה מקצועית, לאורך זמן, עם כל הטירחה שבדבר והעלויות - זה בידיים שלך עכשו לגרום למהפך בגורל של משפחתך וילדייך - להמשיך בכיוון של ההתנתקות, או לתת צ'נס נוסף וללמוד דרכים חדשות איך לנהל את הזוגיות שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...עזרת לי מאוד!!!

חסויה
    06/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו