מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכל מיניתasaf03/12/2009
אני גבר בן 32נשוי 5שנים אב לשני ילדים ,חיי המין שלנו די עלובים ,ב4 השנים האחרונות אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות של אחת לחודש, יש לציין שאישתי אוהבת אותי מאוד(או כך היא נוהגת לומר לעתים תכופות) . אשתי מתרצת זאת בחוסר חשק ובמשברים זוגיים שהיו לנו במשך השנים,
אך גם בתקופות טובות בינינו תדירות יחסי המין לא עלתה כל פעם שהעלתי זאת בפניה היא ציינה ביובש שאנחנו בגדר "נורמה". יש לציין, שאשתי לא"יבשה" אלא אשה חושנית שאוהבת מגע אך משום מה זה לא עוזר.
לצערי הרב, בשנים האחרונות גיליתי שאיני נמשך באופן אוטומטי אל אשתי ,אלא רק כשהיא מטפחת את עצמה (לא באופן פרובוקטיבי אלא כללי) כשאני מעיר לה בשיא העדינות לשנות תסרוקת או פריט לבוש אשר מחמיא לה לטעמי ,היא כועסת עלי ואומרת שהיא לא חייבת להיות יפה בשבילי כל הזמן, דבר שמגביר יותר את תסכולי,היינו בטיפול זוגי פעמיים והבעתי תוך כדי הטיפול את תסכולי ואף את הרצון שלי להפרד,יש לציין שאני לא אוהב את אשתי כמו שהייתי רוצה לאהוב אשה חלק גדול מכך נובע מעניין המשיכה שלי אליה
עם הזמן אני מוצא את עצמי יותר ויותר מסתכל על נשים ונמשך בצורה מינית כמעט לכל"דבר שזז" ,לצערי הרב, אני כמעט בטוח שהיפוטתית אם היתה נקרית לי הזדמנות לקשר מיני עם בחורה אחרת ,לא הייתי מהסס ,זה גורם לי נקיפות מצפון ותסכול שמחריף עם הזמן,
יש לציין שלפני שהכרתי את אשתי לא היו קשרים מיניים כמעט בכלל, ברגעי חולשה אני עם הזמן רוצה יותר ויותר לקיים יחסים עם נשים אחרות ,ובהסכמה הדדית עם אשתי הייתי אף מוכן לפרק את הנישואין , הסיבה העיקרית שאני לא מפרק את הקשר הוא אי רצון לגרום צער לה למשפחתה ויותר מכל לילדי היקרים. אני אף ממש חושב ללכת לנערת ליווי ואף הייתי על סף לעשות זאת ,אני יודע שזה לא יפתור כלום ,אלא רק כ"אקמול"שישכיח ממני את כל תסכולי אך אני מונע זאת ממני לא יודע עד מתי ........אני פשוט משווע לקייםיחסים עם נשים אחרות וחושב על זה כל הזמן, זה פשוט מוציא אותי מדעתי, אך מאידך אני מאשים את עצמי בכך שאני מוכן פרק משפחה בשל "גחמות"מיניות .
יש לציין שעל המשברים שעברנו תמיד נהגנו זה בזה בכבוד והערכה אחד לשני.
אני פשוט לא יודע מה לעשות ישנם שתי אפשרויות בלבד או לפרק הכל ולנסות דברים חדשים או להיות בוגד פתאטי שהולך לנערות ליווי, אודה לתשובה מחכימה, אני פשוט אבוד......................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליך לשאול עצמך - איזה מאהב אתה?
דורית כהן05/12/2009אסף היקר, ראשית המון תודה על ששיתפת אותנו בכזאת פתיחות.
אני רוצה להפתיע אותך כאן!
אני בדעה, מנסיוני, שכאשר יש תדירות נמוכה כזאת של יחסי מין וחוסר התלהבות - סביר להניח שיחסי המין שלכם לא מספיק איכותיים עבור אישתך.
כתבת שלפני אישתך לא קיימת כמעט יחסי מין עם נשים אחרות. כלומר אני מבינה מכך שההתפתחות שלך כאדם מיני היתה יחד איתה.
יש המון מה ללמוד בתחום הזה, מבחינת איזה מין מאהב אתה. עד כמה אתה רגיש אליה, קורא אותה נכון, מרגש אותה, יודע את הדברים הנכונים להגיד לה תוך כדי. יודע למצוא את נקודת הג'י שלה, יודע לענג אותה ולשגע אותה במובן החיובי של המילה...בקיצור - יש עולם ומלואו שאפשר ללמוד על מנת להפוך למאהב טוב.
אתה נמצא במקום "טוב" יחד עם המון גברים נשואים מתוסכלים מינית.
האם אתה מוכן "לעשות דוקטורט" בנושא הזה וללמוד על מיניות האישה? להשקיע ולהביא בחשבון שמה שחשוב יותר בסקס זו האיכות ולא התדירות?! ושיחד עם שיפור האיכות מגיעה תדירות גבוהה יותר?!
אני מהמרת שאם האיכות תשתפר - ותצליח להפתיע אותה ולרגש אותה, מבלי ללחוץ עליה: חכה להזדמנות הבאה שתקיימו יחסים, בלי לחץ מצידך, ואז תעשה משהו שונה, איטי, טנטרי (חפש חומר על טנטרה באינטרנט) אבל עליך לעשות זאת בעדינות, לפתות אותה להצטרף אליך לרעיונות החדשים, להתאזר בסבלנות ולהבין שלא מייד היא תסכים לזרום איתך ולא לאבד את הסבלנות ואת התקווה. עשה משהו קטן, לא דראסטי, שיהיה אחרת ביניכם. הקרא לה סיפור ארוטי פעם, במקום לקיים יחסי מין. יש מצב שהיא כבר תרצה אחר כך להתנפל עליך.
אני חושבת שאחת הסיבות שהיא לא מטפחת את עצמה היא שהיא לא רוצה לשדר לך גירוי - כי לא מתאים לה סקס. אם תהפוך למאהב נפלא - היא תרצה לטפח את עצמה על מנת לזכות בנפלאותיך. כל זה דורש למידה רצינית והמון סבלנות. האם אתה בנוי לכך?
אני מאמינה שבדרך זו היא תרתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)