שיעמום ביחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיעמום ביחסים
    מקס
    07/12/2009

שלום,
    יש לי חברה כבר למעלה משנה ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני, אנחנו הכרנו הרבה מאוד שנים לפני שהתחלנו לצאת והיינו חברים טובים. יש לנו יחסיי מין מצויינים , חשק מיני ובנוסף גם קירבה אינטימית.
    אני פשוט מרגיש שאנחנו יכולים לדבר על כל דבר , ולבלות שעות מחובקים.
    בזמן האחרון אנחנו נתקלנו פשוט בשעמום כשאנחנו בייחד, אנחנו מתקשים למצא דברים לדבר או לעשות בייחד ורוב הפגישות שלנו הן , סרט\ ארוחה וסקס ואחריי זה אנחנו דיי משתעממים.
    אנחנו אוהבים מאוד אחד את השני ורוצים ליצור עיניין אבל אני פשוט לא יודע איך
    אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכל צורה שהיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעמום ביחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעמום ביחסים

יהודית ברגמן
    07/12/2009

מקס יקר,
    דומה שנכנסתם לשיגרה ותקיעות בסגנון הבילוי: סרט\ ארוחה & וסקס. אלו נפלאים בפני עצמם, אבל ויתרתם על כל השאר. ישנם עוד הרבה מאוד תכנים חוויות ופעילויות משותפות בהן ניתן לגוון ולצבוע את חייכם ולהעשיר בהם את עצמכם ואת הזוגיות, כמו מפגש עם חברים, טיולים, חוגים, משחקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשו משהו לא שגרתי שמוסכם על שניכם

naama
    07/12/2009

...כמו שכבר כתבה יהודית.
    ואם זה לא עוזר - תמיד אפשר להעז ולשאול - כל אחד את עצמו ו/או את בן זוגו) מה תוקע את הזרימה ביחסים ביניכם.
    אני לא מנסה להפחיד - אולי זה באמת רק עניין של שגרה שאפשר לשבור אותה בקלות, אבל אולי יש דברים בגו. אם תראו שיש צורך, לא יזיק לבדוק לעומק את העניין.

בהצלחה
    נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מקס
    08/12/2009

תודה רבה על העצה
    ננסה ומקווה שנצא מהשגרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו נוסף

מקס
    08/12/2009

במהלך כל הזמן שאנחנו יוצאים לא היה לנו ריב אחד
    כל דבר נפתר בקלות בעזרת פשרות מצד שניינו
    ואני רוצה לצטט משהו שהיא אמרה " אנחנו אפילו לא רבים. איזה משעממים אנחנו"
    מה אתם חושבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מקס

עדי בדיחי
    08/12/2009

לדעתי המשפט "אנחנו אפילו לא רבים"= אין לנו אקשן. בוא נעשה משהו לא שיגרתי. מה שבעצם כתבת בהודעתך הראשונה.

אני חושבת שבהחלט אפשר לקנא בזוגיות כזאת, כנראה שאתם עושים עבודה מאוד יפה זה מול זו. כל הכבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקא לי זה נשמע אחרת

naama
    11/12/2009

לי זה נשמע כאילו אין ריבים, שקט תעשייתי. אולי משהו קורה כל הזמן מתחת לפני השטח ואתם לא מספיק גלויים אחד עם השניה? אולי בגלל זה אין "ריבים"? אולי בגלל זה משעמם?
    אני אומרת את זה מהנסיון שלי. וכשאני מנתחת את הגישה שלי לשקט הזה , אני מבינה שפשוט לא הייתי עם מספיק בטחון בשביל לומר מה מפריע לי בבן זוג/בקשר. והבטחון הזה נשען על פתיחות. זו שאלת הביצה והתרנגולת.
    איך פתרתי את זה? הייתי קודם כל כנה עם עצמי, הודיתי בפני עצמי שיש משהו שמפריע לי ושמכאיב לי. לאחר מכן הודיתי בדבר מול בן הזוג, אמרתי את זה בצורה נעימה וסבלנית. היו פעמים שהוא אמר שגם הוא הרגיש את זה אבל השאיר את זה בבטן או חיכה שאני אגיד. מאז אנחנו לוקחים אחריות על עצמנו להצלחת הקשר בכך שאנחנו אמיתיים לגמרי אחד עם השניה בכל דבר (פרט למצבים שאם נהיה פתוחים ב100%, נזיק. ואז כמובן מפחיתים מהפתיחות).
    אבל אולי אני סתם משליכה , ובכל מקרה אני באמת מקוה ששקט ביניכם מהסיבות הנכונות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו