מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר מתמשךמשה08/12/2009
אני נשוי כ 12 שנים + 3 ילדים מקסימים.
מתחילת הקשר ועד היום נשבעתי לאישתי שאני לא אבגוד בה וגם הוכחתי זאת לעצמי המספר מקרים ושיתפתי אותה בזה , כמו כן אמרתי כי אם ההיה במצב של בגידה העדיף להתגרש קודם.
אני מאוד מיני וצריך יחסי לקיים יחסי מין אם לא כל יום לפחות פעמיים בשבוע
אשתי ואני עברנו משבר כלכלי גדול ובעקבות כך נאלצנו לעבור עם הילדים להורים שלה .
כ 2 לערך חיינו אצל ההורים שלה כאשר כל אחד בחדר אחר ,היינו מטופלים אצל מספר מטפלים זוגיים אך ללא הואיל .דיברתי עם אשתי מספר פעמים על הנושא שאני צריך מגע ולא רק מגע מיני אפילו סתם לישון ביחד באותה מיטה אך ללא הואיל , לא מזמן עברנו לדירה שכורה וכבר כ 4 חודשים אני מוצא עצמי ישן על הספה בסלון
מה עושים ? מתגרשים ופותחים דף חדש? מה יקרה עם הילדים?
אשתי טוענת שאני לא מתייחס אליה בכבוד נכון יש לי בעיה ביחסי אנוש אבל אני משתדל לטפל בזה
הרבה מהמריבות שלנו נגרמות לדעתי מחוסר כבוד כי אני זקוקו למגע ולא לדחיית סיפוקים כל הזמן
תמיד היא עייפה ותמיד היא אומרת שיש לי 3 הוכחות לקיום יחסי מין ( הילדים ) והיא לא מבינה מה אני רוצה ממנה לעיתים נדירות כאשר אנחנו מצליחים לקיים יחסי מין אז היא טוענת שזה מכאני מבחינתה ואם לא הייתי לוחץ עליה אז היא היתה מוותרת על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס הוא מכאני כאשר יש נתק רגשי
דורית כהן08/12/2009משה היקר, צר לי על מה שאתה עובר כבר כמה שנים.
ממה שהבנתי - אישתך לא נהנית איתך בסקס היא מרגישה שזה מכאני. זו תלונה מוכרת ושכיחה, לרוב אצל נשים. אם היא לא מרגישה קרובה אליך רגשית - הבא בחשבון שכאשר היא מקיימת איתך יחסים היא בסוג של נתק פנימי: הגוף נמצא איתך, אבל הרגש והנפש לא איתך. זה סקס מכאני. כלונו רוצים שבסקס נהייה מחוברים לגמרי לרגשותינו, אבל מה לעשות שהרבה פעמים היא פגועה ממך (כתבת שאתה לא מתייחס אליה בכבוד, שיש לך בעייה ביחסי אנוש) כל עוד התנהגות זו לא תשתנה - היא לא יכולה להרגיש קירבה אליך. ככל שמצב זה מתקבע ביניכם - הסיכוי לשנותו ולהחזיר את האהבה ואת הכבוד הולך ויורד, והאהבה שאולי היתה שם פעם - מתמסמסת, ובמקומה נכנסת אצל שניכם מרירות והמון כעס.
אם ניסיתם כבר ברצינות טיפולים זוגיים, וזה לא עזר, אם ניסית לעבוד על ההתנהגות שלך וזה לא עזר - אולי אינכם מתאימים.
אולי צריך להסיק את המסקנה הזאת ולפתוח דף חדש.
ואולי מתאים לך כך לחיות את המשך החיים? להראות לילדים שלך מהי זוגיות (האבא בסלון והאמא בחדר השינה, ורבים ביניהם המון)?
לפעמים צריך להכיר במציאות העצובה ולחתוך לכיוון אחר, בייחוד שכבר ניסיתם מספר ייעוצים זוגיים בעבר.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)