עדי היקרה, ברוכה המצטרפת!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עדי היקרה, ברוכה המצטרפת!!!
    דורית כהן
    08/12/2009

עדי היקרה הלוא היא shir המוכרת שלנו, פנינו אלייך וביקשנו שתצטרפי לצוות מנהלות הפורום, כי ראינו את תשובותייך בשנתיים האחרונות, ראינו עד כמה את רגישה, נבונה, חכמה, משקיעה ואיכפתית בכל תגובה ותגובה שלך. וכושר ההבעה שלך מדהים!!!
    לא נעלם מעינינו שגם הפונים שיבחו את תשובותייך ותמיד מצאו לנכון להודות לך בהתרגשות.
    אני מאחלת לך המון הצלחה, ומאחלת לפורום היקר שלנו שימשיך להיות רציני, מקצועי, אמין, כמו שהיה עד עכשו, בזכות הרמה הגבוהה של המשתתפים - הקבועים והמזדמנים - ובזכות המוכנות של המנהלות להשקיע הרבה מחשבה על כל שאלה ושאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה! :)

עדי בדיחי
    08/12/2009

דורית יקרה!

אני מודה לך על מה שכתבת. מאוד מרגש ומחמם את הלב.

אכן כתבתי פה כמשתתפת קבועה, מצאתי כי הפורום הזה מקצועי, אמין, כזה שבאמת אכפת לו, שמעניק תחושה של שיתוף ו"ביחד" למשתתפים שבו, ולכן בשבילי זאת הזדמנות גם לתרום וגם להיתרם.

השתתפתי בהרבה פורומים עד שהגעתי לפורום של beok, ופה באמת הרגשתי שייכת, ושהאוזן הקשובה היא אכן קשובה. ויש אדם, דמות, מטפל אמיתי- מאחורי המילים והכותרות..

אני מאמינה ומקווה שהפורום ימשיך להתפתח, ונמשיך לזכות ולהכיר עולמות.. בהזדמנות זו אני גם מודה למשתתפים שבאמת מספרים את הסיפור שלהם מכל הלב, ומוכנים להיות ולשתף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות ואיחולי הצלחה!

שירית
    09/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו