מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוד רוצה לשתף ..אין שם08/12/2009
היי..
אז ככה ,
אני מלפני כמה זמן רשמתי פה על חבר שלי שרואה סירטוני סקס וזה מפריע לי..ודי מציק לי ושהוא לא ממש שם עלי והוא עושה.. ולמרות שזה מגעיל אותי הוא מראה לי את כל הסימנים שזה כן קורה.. ( ככה הייתי מרגישה.. )
היום אחרי כמה זמן שאמרתי לעצמי .. חלאס! לשחרר מי זה .. זה מה שהוא רוצה שיהיה לו בכיף ..
והפסקתי לתת מעצמי ..
וזאת הייתה תקופה שככה זה היה ואז הוא התחיל להיתקרב עוד ועוד.. והתחילו להיות לו פנטזיות מטורפות.. והוא היה כמו שאומרים .. חם מאוד!
ושראיתי כמה שזה בא באמת ממנו וכמה שזה מאהבה ( משהו שלא ראיתי לפני.. )
אז נתתי מעצמי אבל לא תמיד.. והתחלתי להרגיש טוב יותר..
אבל העיניין הוא .. שפיתאום אני כבר לא מסופקת מהסקס.. ושזה לא כמו שעושה לי פעם..
כבר כמה פעמיים שעשינו סקס ולא הרגשתי כלום..
אני לא יודעת למה זה באמת ככה.. ולמה אני מרגישה ככה ביכלל??..
רציתי לשתף בעוד משהו..
לפני כמה ימים בבוקר הוא דיבר איתי בטלפון ואז הוא אמר לי " אני ניכנס לאתרים עכשיו .. ( אתרי סקס.. ) ואי יש דברים חדשים "
אמרתי לו טוב.. אז הוא אמר אז אני עסוק קצת נדבר תכף.. אמרתי ביי ..
עכשיו אני חייבת לציין שפעם הייתי מיתרגזת מיזה והייתי עושה סרט מיזה..
היום אני מדלגת על זה.. מבפנים זה עוד טיפה מפריע אבל הבנתי שזה לא שווה את העצבים ביכלל..
ואחרי שככה דיברנו.. שלוש דק' אחרי קיבלתי הודעה לפלאפון .. " ראיתי עכשיו סירטוני סקס אבל זה לא מגרה אותי יותר.. "
המילים שלו אומרות ככה.. מציתי את כל הסירטוני סקס .. ונימאס מיזה כרגע..
אבל שוב גברים בטוח אחרי כמה שעות ימים שבועות לא יודעת כמה.. הכל חוזר..
כי אני בטוחה שבאותו יום זה קרה !
אבל הוא לאחרונה לא מבין למה אני אדישה כלפי זה ולא מיתייחסת לזה ביכלל..
וזה משגע אותו .. וזה טוב לפי דעתי שהוא ככה מישתגע..
אבל למה הוא מנסה כל פעם להראות שהוא כן עושה והוא אפילו אומר שהוא רואה .. ?
אני מאוד ישמח שיענו לי..
היה לי גם חשוב לשתף במשהו שכבר דיברנו על זה פה.. ואני כן רציתי להראות את מה שהישתנה
( אם זה לטובה ביכלל.. )
תודה .. לילה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי ובלבול
דורית כהן14/12/2009מה שאת משתפת אותנו מדגים יפה שהחיים הם כל הזמן בתנועה. דברים לא נשארים אותו דבר. יש השתנות מבפנים שקורית גם ככה, יש דברים שמשתנים בגלל התרגלות איטית, ויש דברים שמשתנים בגלל התגובות שלנו. יש להניח שהתגובות שלך משפיעות עליו בכל מיני כיוונים. יתכן שהאדישות שלך (לפני כן נעלבת ונפגעת מן הסקס הוירטואלי, נכון?) גרמה לו למצות את הנושא עד שנמאס. אבל יתכן שהוא נבהל מן האדישות כלפיו שהתפשטה לסקס ביניכם ויותר מכך, ואז הוא מנסה - ואיננו בטוחים שהוא אמיתי בכך - להראות לך שכבר אינו מתעניין בסקס וירטואלי. לדעתי הוא באמת עדיין כן מתעניין ומאוד רוצה אותך בתור שותפה בעניין הזה, אבל יחד עם זה חושש לאבד אותך וזה מבלבל אותו - שני צרכים מנוגדים, שמסכנים זה את זה. הצורך בך ובצורך בסקס וירטואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)