מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בנישואין...רונית13/12/2009
אני ובעלי בשנות ה30 יש לנו שני ילדים קטנים שנה ושלש .
בעלי עובד מאוד קשה שעות מטורפות ואני עובדת משמונה עד ארבע, מגיע הביתה למשמרת שנייה עם הילדים וכשמגיע הערב והילדים ישנים אני מארגנת את הבית משתדלת לבשל ונשפכת למיטה לא מחזיקה מעמד... ברוב המקרים אני אפילו נרדמת עם הילדים.
בעלי מתלונן בלי הרף על זה שאני נרדמת מוקדם , שאין לנו כבר זוגיות שאין לנו אינטימיות וגם האמת שאין לי זמן לעצמי אין לי זמן לחברות וגם אותי כל הסיפור הזה ממרמר אבל איך אני דואגת לא להיות עייפה ולהתרסק למיטה בשמונה בערב? יש ימים מעטים שאני מצליחה וממש כיף לי גם לבלות עם בעלי וגם זמן לעצמי אבל ברוב המקרים אני פשוט קורסת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית היקרה
שירית13/12/2009נראה לי שבחרת לחבוש על ראשך את כובע ה"סופר וומן" ועכשיו את מגלה שאת משלמת מחיר גדול מידי עבור התואר הזה.
לא פלא שאת קורסת בשעה מוקדמת . גם אני בתור אמא מוצאת את עצמי ממוטטת בימים שהילד נמצא אצלי.
אני רואה שני פתרונות לבעיה: או שאת לוקחת עזרה חיצונית כמו מטפלת לכמה שעות אחרי הצהריים , מבשלת שתוריד ממך את עול הבישול, עוזרת בית שתנקה וכו'. או שבעלך חוזר הביתה מהעבודה יותר מוקדם ועוזר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונית
ענבר14/12/2009רונית היקרה...
התקופה שבה את נמצאת מאוד מלחיצה ועמוסה.
הילדים עדיין קטנים וזקוקים לך מאוד, וכמו כן עבודות הבית רבות ואת כמובן גם יוצאת לעבודה.
אמהות רבות נמצאות בדיוק במצבך.
אני חושבת שחלוקת עבודה ותכנון הזמנים יכולים להקל עלייך, כמובן שכל עזרה מאמא, חמות, סבתא, חברה וכמובן בייבי סיטר יכולים מאוד לעזור לך.
את יכולה למצוא חברה או שתיים שאתן עוזרות אחת לשנייה , ביוםשאת עוזרת לחברתך עם הילדים היא מתפנה לעצמה ולעיסוקיה, וביום שאת נעזרת בחברתך את מתפנה לעיסוקייך או אולי אפילו נשכבת עם ספר ומנמנמת.
מה שמאוד חשוב וצריך להיות לנגד עינייך זה בעלך שחשוב לך מאוד והזויות שלכם שזקוקה לך עירנית ונעימה.
אשמח לעזור ולהתעדכן..
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
שירית14/12/2009תגובתי נשמעה אולי נוזפת . מתנצלת אם נשמעתי כך, זאת ממש לא היתה הכוונה.
מה שהתכוונתי הוא שזה באמת בלתי אפשרי למלא את תפקיד האם , עקרת הבית והאישה המושלמת בעת ובעונה אחת. את זה רק "סופר וומן" יכולה.
מיצאי עזרה או סידור שיורידו לך חלק מהמשימות היומיומיות ויפנו לך זמן לעצמך ולזוגיות.
בהצלחה, שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)