מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת יחסים רציניים, אך לא מוצאתשיר13/12/2009
מחפשת יחסים רציניים, אך לא מוצאת..
כל חיי הייתי עסוקה בפיתוח הקריירה במקום לדאוג לעצמי ולזוגיות.
רק היום בגיל 34 אני מבינה זאת. יש לי הכל חוץ מהדבר הכי חשוב..
אני לא מוצאת עניין בהיכרויות באנטרנט, ומסביבי כולם כבר נשואים מבחינת החברים הקרובים.
האם ישנה דרך מסודרת ורשמית להכרויות מלבד האנטרנט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בעבר היית בזוגיות רצינית
ענבל13/12/2009אני בת 33 מזדהה איתך מאוד
אני לא שכחתי להתמקד בזוגיות פשוט לא היתה לי אף פעם
אני חושבת שחשיפה באינטרנט לאתרי זוגיות עוזרת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שיר
שירית14/12/2009הרעיון שאני חושבת עליו הוא הרחבת המעגלים החברתיים. בשביל להכיר את אותו "אחד" את צריכה לפתוח ערוצים חברתיים חדשים. תחשבי מה יכול להתאים לך. זה יכול להיות חוג , סדנא, חוג מטיילים, כל דבר שיביא אנשים חדשים לחייך.
אני מאמינה בהכרויות שקורות "על הדרך" ופחות בשידוכים אם כי גם שם זה יכול לקרות ואני ממש לא פוסלת. פשוט, נראה לי שהדרך שלי היא יותר כייפית ויותר טיבעית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתה לי זוגיות.. אך לא כ"כ מוצלחת
שיר14/12/2009היתה לי זוגיות.. אך לא כ"כ מוצלחת. יצאתי עם בחור מקסים, אך הבנו שהשקפת עולמנו שונה ושעלינו להיפרד.. היינו רבים בלי סוף. כך שלא יצא לי עוד לחוות מערכת יחסים בריאה וטובה, עם גבר שיעריך אותי. אני מאמינה שהסטטוס שלי גם מוסיף לכך. זה מעט "מאיים" על גברים.
ניסיתי להירשם לחוגים, אך כל מה שעניין אותי- פילאטיס וציור כלל חוג נשים בלבד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שירית14/12/2009מה דעתך לקחת לך מאמן או מאמנת לזוגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירית
יניב15/12/2009תודה על תגובתך המבינה.
אשמח את תתני לי את המייל שלך, יש לי עוד הרבה מה להוציא שלא נראה לי שאוכל להוציא בפומבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירית
יניב15/12/2009תודה על תגובתך המבינה.
אשמח את תתני לי את המייל שלך, יש לי עוד הרבה מה להוציא שלא נראה לי שאוכל להוציא בפומבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירית ויניב
שיר16/12/2009יניב- תסלח לי אבל אני לא מעוניינת בהכרויות באנטרנט. אני מחפשת משהו קצת אחר.
שירית- מה זה יועצת זוגיות? יש דבר כזה? זו מישהי שתוכל למצוא לי את החצי השני?? חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שקד16/12/2009יש יועצי/מאמני זוגיות שיכולים לראות מה את צריכה ולהתאים לך בן אדם שיכול להיות אולי אפילו החצי השני שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמן לזוגיות
שירית16/12/2009מראה לך איפה את תקועה . אם בשלב שבו את נמצאת , ללא היכולת להכיר בכלל , ואם בשלב יותר מאוחר של הקשר. מאמן נותן לך את הכלים לשנות הרגלים ודפוסים. תחשבי על מאמן ריצה אם זה יותר נוח לך. כשאת נמצאת , היום ,על הקו הזינוק ורוצה להגיע לקו הסיום.
ולא!! הוא לא מוצא לך את החצי השני. את העבודה הזאת את צריכה לעשות בעצמך...
בדיוק כמו שמאמן ריצה לא ירוץ במקומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא..
שיר17/12/2009האם זה באמת משהו שמקובל היום? האם זה אפקטיבי? יש אפשרות להגיע לייעוץ רישוני ולהתרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(-:
שירית17/12/2009תעשי " אימון לזוגיות" בגוגל ותיראי כמה זה מקובל...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)