מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רק סקס...ללי14/12/2009
שלום.רציתי להתיעץ איתכם.אני בקשר עם בחור כבר 10 שנים,מתוכם בשנתים האחרונות אנחנו פרודים ומנסים לחזור אחד לשני ללא הצלחה.שנינו כיום בשנות העשרים.
בתחילת הקשר הכול היה טוב למרות שבדיוק בהתחלה אני גם חליתי במחלה כרונית לא קלה.בן זוגי דווקא תמך ועזר והקשיב .עקב בעיות רבות (שחלקן נובעות מהבעיות הבריאותיות שלי וההשלכה שלהם על המצב הכלכלי והתפקודי שלי ובעיקר בגלל בעיות אישיות שלו)-הוא בחר להפרד ממני ושנה היינו פרודים לחלוטין.כפי שרשמתי בשנה האחרונה אנחנו מנסים לחזור לקשר אבל לא הולך.
לי מציק שהוא רוצה רק סקס.הוא לא מוכן לדבר.הוא מסוגל לגמור 3 פעמים בערב אחד אבל גם להתעלם ממני כמעט לחלוטין.ללכת לישון או לראות טלויזיה.כשאני מעירה לו על זה הוא לא מבין מה הבעיה.בעיניו לשבת אחד ליד השני ולראות טלויזיה או לתת נשיקה פעם בשעה זה מספיק.לי זה גורם להרגיש שאני סתם חפץ בשבילו(זה התחיל עוד לפני הפרידה).תמיד הוא אהב סקס מאוד,יותר ממני אבל בעבר זה היה פחות אגרסיבי ,איטי יותר ומלא אהבה.הוא תמיד דאג לי,כבד אותי והיום זה כבר כמה שנים שהוא התהפך ולא אכפת לו.אני יודעת שיש לו הרבה על הראש-עבודה קשה ותובענית וגם בעיות נפשיות עם עצמו.הוא ספר לי שגלה במהלך היפנוזה שעשו לו שהוא נגע בתינוקת בצורה מינית כשהיה קטן ובגלל זה הוא שונא את עצמו.הוא הלך לטיפולים פסיכולוגים ועזב באמצע בכעס.לצערי יותר מזה הוא לא מספר.
מה כדאי לעשות?יש לכם עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיפרד
שירית14/12/2009ללי יקרה,
נשמע שהקשר ביניכם מיצה את עצמו.
לפעמים צריך לדעת לקבל ,שזה פשוט לא הולך . לדעת לוותר ולהמשיך הלאה.
מאחלת לך שתמצאי את הכח בעצמך לעשות זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סימה15/12/2009שירית.בכול זאת אשמח לעוד תגובות,במיוחד של מנהלות הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ללי
ענבר16/12/2009אני מאוד מבינה איך את מרגישה.
את בחורה צעירה ואת רוב שנותייך היפות השקעת בקשר הזה.
האם דיברת איתו? האם הוא יודע איך את מרגישה? אולי כדאי לעשות כך?
אם הוא לא יודע מה את חושבת אולי הוא חושב לעצמו שאת לא רוצה קשר יותר רציני איתו וככה טוב לך? אולי הוא מרגיש שאת משתמשת בו?
שבי איתו על כוסית יין ופתחי בפניו את ליבך
אשמח לעזור
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
סימה26/01/2010שלקח זמן עד שעניתי.כן דברתי איתו הרבה פעמים.הסברתי לו שאני רוצה קשר רציני ושאני לא משתמשת בו בגלל שאני חולה או משהו כזה אלא בגלל שאני אוהבת אותו.
אחרי הרבה הפצרות ממנו הלכתי אליו הביתה (בית חדש שהשכיר).לא רציתי ללכת כי ידעתי שזה יגמר במין ולא רציתי את זה .יש לו השפעה עלי בגלל כול מיני גורמים שאני רק איתו אני "זורמת}"לצערי-זה לא מה שאני רוצה אבל זה קורה.בכול אופן הערב עבר נורא מבחינתי .אכן עשינו את זה וגם בצורה הכי מהירה שאפשר-אבל זה גם באשמתי.
בכול אופן קיוותי שידבר איתי ,יחבק אותי אבל הוא רק ראה טלויזיה ואז נרדם אפילו שאמרתי לו!בבוקר הלכתי ונפרדתי ממנו בקרירות לשלום.שלחתי לו אח
"כ הודעהשאני אוהבת אותו אבל זה לא יכול לקרות ביננו נראה לי.הוא רשם לי שהוא לא רוצה להבין כלום עם איך שהלכתי.וככה זה נגמר.אני לא יכולה שלא לתהות אם עשיתי את הדבר הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי יקרה
שירית26/01/2010אל תתעללי בעצמך. זה לא משנה מה היית צריכה לעשות או מה עשית. הקשר הזה שלך נגמר ושייך לעבר. תאספי את עצמך ותמשיכי הלאה בראש מורם כי מגיע לך גבר שירצה אותך לקשר אמיתי ולא רק לסקס.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אורית13/02/2010מקפיצה שוב את ההודעה כי ראיתי שמנהלות הפורום לא ענו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ללי
עדי בדיחי13/02/2010ראיתי שאת מאוד מבקשת תגובות נוספות, למרות שסה"כ לא הרגשתי שיש הרבה מה להוסיף על תגובתה של שירית, שענתה לך קצר וקולע מבחינתי. ואסביר-
הודעתך היא "רק סקס" , מה שמעיד קודם כל על המודעות הגבוהה שלך לאופי הקשר, למה שבאמת יש בו. ממה שאת מעלה נראה שלמרות מה שהיה בעבר - התמיכה והעזרה- נפרדתם, ומאז, הניסיונות לחזור מעלים חוסר בתקשורת (הוא לא מדבר), סיפוק יצריו (הערב ההוא היה נורא עבורך) ובעיקר בעיקר תסכול מתמשך. ז"א לגמור 3 פעמים זה אפשרי, אבל לדבר איתך, לתת לך חום אמיתי ואהבה- זה פחות בא בחשבון עבורו. איפה זה שם אותך?
את מתארת שהמצב הזה ממשיך כמה שנים. בעוד הוא, כנראה נמצא באיזה תהליך נפשי קשה, כולל מה שתארת על ההיפנוזה וכו', את עדיין מתעקשת להתעסק בזוגיות (שאין אותה ממש- יש בעיקר אותו). צר לי ללי, זוהי אינה זוגיות. זהו קשר שבו חברך עומד במרכז- הוא, יצריו, חסריו, צרכיו וכו'. כן, הוא עובר תקופות קשות- כולנו. גם את. זה לא אומר שאת צריכה להיות שם, בדיוק כפי שתארת- כחפץ.
את יודעת את כל התשובות. זה ברור מהודעתך. את מספיק חכמה להבין שזהו, העשור הזה נגמר - ועידן חדש מתחיל. לא חושבת שזה מה שמגיע לך. עשי מאמץ ומעשה נועז- נתקי את הקשר הזה.. הוא לא טוב לך. מגיע לך יותר, בהרבה.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)