עזרה דחופה לפניי שאשתגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לפניי שאשתגע
    חסויה
    28/09/2007

אני ובעלי נשואים מעל ל17 שנה וביחד מעל ל20 שנה
    עברנו הרבה ביחד מחלות דיכאונות בעיקר שלי טיפוליי פוריות ברוך השם יש 3 ילדים גדולים.
    הוא מאוד אוהב אותי אבל מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מעצבן אותי בעיקר בשנתיים האחרונות .
    מאז שהכרתי אותו הוא תמיד היה מאחר לבוא הביתה או מאחר לפגישות לאסיפות הורים לארועים אין פעם שהגענו בזמן .
    לא פעם קבע איתי ועם הילדים והתארגנו ליציאה אבל או שלא יצאנו כי איחר או שבכלל לא הגיעה לאחרונה אני עוברת תקופה מאד קשה ולחוצה אני מטפלת באימי החולה מאוד ולא ישנה מספיק אני עובדת מאוד קשה בניקיון לשם הפרנסה ואני גם לומדת עד מאוחר בלילה ובנוסף לכל המטלות מסביב אוכל כביסות בית ילדים אני פשוט גמורה אבל העצבים שהוא עושה לי הם מעבר לכל .כולם אומרים לי לא התרגלת 20 שנה? ???
    לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא להיפך זה רק מרגיז אותי יותר ויותר כל יום שישי אחיי מתארחים אצלי וכשהם חוזרים מבית הכנסת לעשות קידוש הוא כמובן עדיין לא נכנס הביתה מגיע באיחור וכולם צריכים לחכות עד שיתקלח ויתגלח נמאס לי לא יכולה להמשיך ככה לאחרונה אני מתפרצת צועקת מקללת וכל זה יכול להיות בנוכחות הילדים והאורחים לא רק שהוא מאחר אני מתקשרת והוא דוחה את השיחות שלי כי הוא יודע שאני כבר כועסת ואז אני יותר עצבנית אני כבר לר משתלטת היום למשל התפרצי ליד כל האורחים והילדים קיללתי צעקתי ונכנסתי לעצבים ללא שליטה אני עייפה אני לא יכולה להמשיך לחיות ככה עם כל הלחץ של חיי היום יום והעצבים אני לא מרגישה אהבה אליו ולא נמשכת אליו במיטה איפה הבעל שהכרתי שעשה למעני הכל שאהב דאג פחד עליי נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססס לי מכולם רוצה למות אפילו כשאני מדליקה נרות בשבת אני מבקשת מאלוהים שיהרוג אותי כבר מה לעשות להתגרש? לברוח? להתאבד? אם אבחר בכל אחת מהאפשרויות מה יהיה עם הילדים?
    הצילוווווווווווווווווווווו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לפניי שאשתגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני צדדים למטבע

דורית כהן
    29/09/2007

אתי היקרה, המצב שאת מתארת באמת זועק "הצילו!!!"
    אבל, יקירתי, את כרגע רואה את הצד שלך ומרגישה שמה שהוא עושה לך הוא מאוד לא פיר לא הוגן ולא צודק.
    חשוב שתדעי שלא קורה שיש רק צד אחד שסובל במערכת כפי שאת מתארת אותה. ומן הצד שלו אני בטוחה שגם הוא מאוד סובל בתוך המערכת ומאוד יכול להיות שגם הוא מתפרק עכשו באחד הפורומים...
    את תיארת שבתחילת יחסיכם "איפה הבעל שהכרתי שעשה למעני הכל שאהב דאג פחד עליי" כלומר היתה אהבה ובטחון והשקעה מצידו. יש לו את היכולת הזאת. משהו קרה בדרך שגרם לו להשקיע פחות ופחות. היתה לו אכזבה גדולה ממערכת היחסים. החשד שלי קשור למה שאת כותבת לגבי המשיכה המינית שלך "אני לא מרגישה אהבה אליו ולא נמשכת אליו במיטה". הרבה גברים מתאכזבים מאוד מבת זוגם בתור פרטנרית לסקס, מוצאים את עצמם מקבלים ממנה את הסקס לעיתים רחוקות מדי, וגם אז רק בתור "טובה" או לצאת ידי חובה, ולא כי היא חושקת בהם. וככל שעוברות יותר שנים ומצב זה מתקבע - הבעל מרגיש פחות רצון לתרום בבית ויש כאלה שאפילו מחפשים איך להתנקם בדברים שהם יודעים שמרגיזים אותך.
    אם כל מה שכתבתי הוא נכון, אז תתפלאי, יש פתרונות! אבל יהיה קשה ליישם זאת לבדך, תצטרכי ללכת איתו לייעוץ, ושם לבחון מה כל אחד יכול לעשות למען השני כדי ששניכם תרגישו טוב יותר ושמתחשבים בכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו