אהובתי היקרה ברחה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהובתי היקרה ברחה לי
    יניב
    15/12/2009

הי, אני צעיר שלומד באוניברסיטה, בשנות ה20 לחיי.
    היתה לי את מערכת היחסים הכי טובה שהיתה לי בחיים,הכל זרם מושלם מבחינת הכל,היא שינתה את כל מה שחשבתי על אנשים עד כה,עד כה בכל מערכות היחסים שלי הייתי מרגיש מין מועקה קטנה ותמידית.
    שחשבתי שהיא טיפיקלית במערכות יחסים.
    הפעם זה לא היה כך, הכל התקדם מושלם במשך 8 חודשים.
    חשבתי שזהו קשר לנישואין,ממש כך.
    לפני כמה חודשים שנינו החלנו ללמוד באוניברסיטאות שונות-היא לקחה את הלימודים קשה מאוד ולמדה עד שעות קטנות של הלילה יחד עם סופי שבוע כך שבמשך כחודשיים יצא לנו להתראות כפעם-פעמיים בשבוע למשך כמה שעות.

לפני כשבוע היא קראה לי אליה, חיבקה אותי נשקה אותי, אמרה לי שהיא לא יכולה יותר והיא לא מאושרת והיא החליטה שנפרד.

מעולם לא התאבלתי על מערכת יחסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהובתי היקרה ברחה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך-

יניב
    15/12/2009

כל זאת למרות שהודתה שהיא אוהבת אותי אבל החליטה שלא נמשיך והיא 100 אחוז עם זה.

אני פגוע ושבור, אני מרגיש שאני לא יכול להמשיך יותר בחיים מהדכאון.

אייך אחזיר אליי את אהבתי היקרה לי כל כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

שירית
    15/12/2009

צר לי על מה שאתה עובר. לצערינו לפעמים מערכות יחסים מסתיימות בגלל אי שביעות רצון של אחד הצדדים ואז הצד הנעזב באמת נשאר כואב ופגוע וצריך להתמודד עם הפרידה.
    אני יכולה לנסות לעזור לך לראות כמה נקודות שאולי אתה לא רואה.
    קודם כל אתה מספר שזו היתה מערכת טובה. זאת נקודה חשובה להסתכל עליה ולומר לעצמך שאתה מסוגל לחוות קשר ללא המועקות שהיו לך במערכות קודמות.
    נקודה נוספת היא של ע ו ל ם אין לנו שליטה על מה שקורה בצד השני. וזה באמת סיכון שלוקחים כשנכנסים לקשר. הסיכון להפגע. גם אחרי החתונה וגם אחרי 30 שנות נישואין... יש לנו אחריות ושליטה רק על מה שאנו מרגישים. ובאותה מידה שביא בחרה להפרד זה יכול היה לקרות לך אם היית מרגיש שאתה לא מאושר.
    עם כל הכאב יניב, לצערי, אני לא רואה ( כרגע!) שום דרך להחזיר אותה כי נשמע שהיא שלמה עם החלטתה. אם העברת לך את המסר שאתה כן רוצה להמשיך את הקשר אני חושבת שזה מספיק ,כרגע.
    אני מציעה לך לקחת אוויר, לעבור את התקופה הזאת של האובדן והאבל ( וזה קשה, אני יודעת...),
    ורק אח"כ לבדוק עם עצמך ואולי גם איתה אם יש מצב לחזרה.
    מנסיוני, ככל "תרדוף" אחריה, כך היא "תברח" ממך. אני מאמינה שגם היא עוברת בימים אילו חווית פרידה ממך. וגם היא בודקת עם עצמה איך זה מרגיש להיות בלעדיך.
    אולי היא תגלה שהיא רוצה לחזור ואולי לא ...אין לדעת.
    תן לה את החופש שהיא מבקשת, היא רק תעריך אותך על כך.
    כמאמר השיר:" if you love sombody set them free"
    איחולי התחזקות לך , שירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

סימה
    15/12/2009

האם שאלת אותה בכלל למה היא רוצה להפרד?ניסית להבין מדוע?אולי יש כן משהו שתוכל לעשות אם תדע מה מציק לה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרתי לה...

יניב
    15/12/2009

שאם היא הפסיקה לאהוב אותי או שיש מישהו אחר בחייה שלא תחסוך ממני.

היא שללה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

שירית
    15/12/2009

אני אשמח לשמש לך אוזן קשבת . לתמוך ולייעץ במיטב יכולתי.
    מפאת הפרטיות שלי אני מעדיפה לא "לפרסם " את כתובת המייל שלי.
    אם לך אין בעיה לתת פה את הכתובת שלך, זה יפתור לנו את הסוגיה.
    שירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו