מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    ליאן
    29/09/2007

שלום אני מאוד מבולבלת
    ולא יודעת כבר מה לעשות כל היום אני שוברת בגלל זה ת'ראש...
    אני וחבר שלי ביחד כמעט שנה ובתקופה האחרונה אנחנו לא מפסיקים לריב ,אבל זה לא הכי גרוע.
    הגרוע זה שאני לפני שהתחלתי לצאת איתי הייתי משתמשת בסמים פה ושם ושניינו יחד הפסקתי,אבל השתמשתי כמה פעמים מאחורי הגב שלו.
    נמאס לי לשקר לו ואמרתי לו ת'אמת,כלןמר שהשתמשתי בסמים מאחורי הגב שלו ושעדיף שניפרד אחרי כל השקרים.
    הוא מאוד כעס עלי אמר לי שאני זבל אבל אחרי שעתיים התקשר ואמר שרוצה שנחזור אני הייתי בשוק והוא לא רצה להסביר למה הוא הגיעה בהחלטה הזאת.
    בכל זאת אני מרגישה כאילו אנחנו כבר לא נהנים מהזוגיות שלו ולא יודעת מה לעשות.....מקווה שתעזרו לי ליאן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקחת יוזמה בעצמך

דורית כהן
    29/09/2007

ליאן, נדמה לי שלך כבר ממש לא מתאים להמשיך ביחסים איתו, ופשוט קיווית שההודאה שלך שלקחת סמים מאחורי גבו תגרום לו להתקפל ולעזוב אותך, אבל זה לא קרה. נראה לי שאת חוששת לעשות בעצמך את הצעד הזה ולהגיד לו בצורה ברורה שלא מתאים לך להמשיך את היחסים איתו - בלי קשר לסמים.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

ליאן
    29/09/2007

דווקא להפך...
    אני רוצה שנמשיך את הקשר שלנו אבל אני חוששת שזה הולך להיות קשה מאוד אחרי הכל ולא יודעת עם נצליח ...

אני לא יודעת איך להתייחס אליו האם אני צריכה להתקשר אליו ולהיות רכה כלומר (להתכנף)
    או להיות קשה איתו?

והאם זה שהוא חזר אלי זה היה מהפחד שלו לאבד אותי?

והאם בכלל כדי להמשיך להיות ביחד?
    אני אוהבת אותו ולא מבינה מה קורה עכשיו בנינו.

מה כדי לעשות ?
    ואולי לשאול אותו ...?

אך אני גם לא יודעת איך להתחיל איתו את השיחה ומה להגיד אני מאוד מבולבלת...דורית תעזרי לי בבקשה עם תוכלי....ליאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה זה כואב...

דורית כהן
    30/09/2007

ליאן היקרה, אם כך, את דווקא כן מעוניינת להמשיך את היחסים איתו, אבל היחסים איתו הגיעו לשלב מסויים של קירבה ומחוייבות שעדיין לא זכית להכיר עם חברים אחרים שהיו לך. (אני צודקת?) העובדה שאת שואלת האם להתחנף אליו - להיות רכה או קשוחה - מעידה שהאפשרות להיות אמיתית איתו ולחשוף את רגשותייך האמיתיים לא עלתה על דעתך. למה זה? אולי את מנסה מתוך היותך מבולבלת כמו שאת כותבת, להפעיל שיטות שניסית אותן בעבר עם חברים אחרים, או עצות שקיבלת מחברות איך להתנהג. אבל חשבי על כך שאולי הפעם, איתו, זה סוג חדש ורציני יותר של יחסים ויש לך הזדמנות לפעול בצורה אחרת, חדשה.

אני גם חושבת שעצם העובדה שהעזת לספר לו ונמאס לך להסתיר זאת מפניו מראה שמשהו בך רוצה להגיע איתו ליחסים יותר רציניים הכרוכים בגילוי לב ובמתן אמון זה בזו.

את יודעת, יחסים שמבוססים על אמת ועל גילוי לב במקום על תיחמונים כמו להתחנף, להיות רכה או לשחק אותה קשוחה - הם יחסים הרבה יותר אינטימיים ומיוחדים. ואת נמצאת עכשיו בכיוון הנכון איתו. קיפצי למיים ותראי אם הוא שווה את גילוי הלב שלך.

מה יקרה, למשל, אם תעיזי להיות אמיתית איתו ולומר לו כמה זה שימח אותך שהוא בחר לחזור אלייך למרות שסיפרת לו על הסמים? או שתגידי לו גם שאת מתרגשת ומבולבלת ולא יודעת איך להתנהג... אולי גילוי הלב הזה ירגש אותו וישמח אותו, כי הוא יבין עד כמה היחסים איתו מרגשים אותך וחשובים לך.

את חוששת להראות זאת בפניו שמא בסוף תיפגעי אם הוא יעזוב אותך, אבל חשוב שתדעי שזו הדרך להרגיש אהבה, כאשר מתחילים לחשוף כמה הבן זוג חשוב לנו. ואם הוא עוזב, אז, נכון, זה כואב. אבל בשביל זה אנחנו כאן, בעולם, בשביל להרגיש גם אהבה וגם כאב, זה אומר שאנחנו בחיים, שאנחנו אנושיים.

וכבר נאמר: "אהבה זה כואב"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית תודה רבה אבל...

ליאן
    30/09/2007

כל הדברים שאמרת הם ממש נכונים וחלקם אני רוצה לקחת איתי ...

אך אחרי כל הבעיה שאני וחבר שלי עברנו ,
    בגלל זה אני מפחדת לא יודעת איך להתייחס אליו כמו שאמרת...

והוא כל הזמן אומר לי שאני כבר לא רוצה אותו והוא רואה זאת לפי היחס שלי ומבקש ממני לומר לו את האמת ואני אומרת לו שאני עדיין רוצה אותו...

אך כל הזמן גם לפני ההתוודות שלי זה היה ככה שהוא היה משחק אותה קשוח אני רצתי אחריו שאני הייתי פתאום משחקת אותה קשוחה הוא היה מתכנף אלי וזה נמאס עלי כבר כי אי אפשר ככה אני רוצה שנתייחס אחד לשני באותה מידע (יחס חם טוב ואוהב אחד כפלי השני) זאת השעיפה שלי ,אך אני לא יודעת כיצד להגיע לזה..?

מה עלי לעשות ...הזוגיות שלי כל כך מתוסבכת שאפילו אני זאת שנימצאת שם לא מבינה ולא יודעת כיצד לפעול....בתודה מראש ליאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית האם תוכלי לענות בקשה?

ליאן
    01/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה גלוייה וחושפת

דורית כהן
    01/10/2007

ליאן המודאגת, כדי שהיחסים יעברו לשלב הבא, העמוק יותר, הקרוב יותר, בו לא חייבים כל הזמן להציג הצגות של קשוח או מתחנף - צריך להתחיל מזה שתהיי גלוייה איתו. שבדיוק את מה שכתבת לנו תגידי לו בקול רם:
    תגידי לו - בוא תראה איך לדעתי היינו עד עכשו ותראה מה אני הייתי רוצה שיקרה בינינו. כשאתה היית משחק אותה קשוח - אני רצתי אחריך...כשאני הייתי פתאום משחקת אותה קשוחה - אתה היית מתחנף אלי... וזה נמאס עלי כבר כי אי אפשר ככה אני רוצה שנתייחס אחד לשני באותה מידה (יחס חם טוב ואוהב אחד כלפי השני) זאת השאיפה שלי ,אך אני לא יודעת כיצד להגיע לזה..?
    נכון שאת לא יודעת איך להגיע לזה כרגע, אבל אם תציגי לו את הרצון הזה שלך - את כבר מאוד גלוייה איתו וה"נשק" הזה של לשחק אותה קשוח יתחיל להיות מנוטרל ברגע שמדברים עליו ככה.
    לפי ההתנהגות שלו הוא רוצה את אותו הדבר ואולי גם הוא לא יודע איך להגיע לזה. אבל , את יודעת, לפעמים, כאשר עוברים לדיבור של אמת ושל חשיפה, הדברים מסתדרים מעצמם. ואולי דווקא כן יהיה לו רעיון אם תגידי לו שאת לא יודדעת איך להעביר את היחסים למצב החדש, אולי הוא יפתיע אותך.

אז לדעתי כבר יש לך את התשובה אלא שאת לא חשבת שעצם העלאת השאלה יכולה להוות תשובה...
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית תודה רבה לך...

ליאן
    01/10/2007

זה ממש ממש עוזר לי ואני יודיע לך אחרי התוצאות....

ואני אפילו לא שמתי לב שהתשובה נמצאת בתוך השאלה...תודה ענקית ליאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית..מתנהגת לא יפה...

ליאן
    02/10/2007

לדורית שלום רב...

דורית,אני שוב רבתי עם חבר שלי....

הסיבה היא שהוא התקשר אלי ואמר לי שהוא נמצא בראשון (אתמול היה שם את הפסטיבל של חג היין).
    ואמר לי לבוא אני אמרתי שאני לא יכולה הוא ניסה לשכנע אותי וכאשר אמרתי שאני לא יודעת עם יש לי עם מי לבוא ,הוא אמר על תבואי כי אני לא רוצה לראות את הפרצוףף שלך...

אכ"כ צחק וכו' התחלנו לריב על כל מיני שטויות ...
    בקיצור הוא רוצה רוצה שאני יילך למקומות כאלה ולא למועדונים וכו' ואמר שהוא צחק וגם הוא לא הולך ...
    כמובן שכבר לא האמנתי לו...(היה צפוי)

אחרי זה לא יודעת למה כ"כ התעצבנתי עליו ואמרתי לו סליחה שהתקשרתי ושאני מתרידהה אותך וזה אני לא יתקשר יותר וניתקתי....

מאז לא התקשרתי אליו וגם לא הוא אלי וזה מעצבן אותי אני מתה לדבר איתו ולא יודעת מה לעשות אני פוחדת שעם אני יתקשר אליו ראשונה הוא יגדיר זאת כחולשה מהצד שלי...

ויתחיל להשתמש בחולשה הזאת...

אך גם אני לא מסוגלת להתקשר אליו כי אני לא שהוא יחשוב שאני לא מסוגלת לא לדבר איתו...

מה לעשות ?
    האם שווה לחכות?
    ואני לא יודעת למה אבל כל הזמן אני מתעצבנת על שטויות ועושה מזה ענייו ורק בסוף מבינה כמה שאני לא צדקתי....

דורית בבקשה תעזרי לי כי אני לא רוצה להרוס ת'זוגיות שלי בסוףףףף....!!!!

ליאן...מחכה לתשובה ממךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומץ להצהיר על אהבה

דורית כהן
    03/10/2007

מתוקה, חשבתי על משפט מתוך שיר אנגלי עתיק:

"אהבה היא לא לחלשי הלב"

מה הכוונה? שכאשר אוהבים צריך כל הזמן לאזור אומץ ולהצהיר על האהבה. לקחת את הסיכון מול הצד השני שהוא לא יחזיר מייד באותה מטבע ובכל זאת להמשיך להצהיר על האהבה ולהרעיף אהבה. כי אם יש אהבה אמיתית בצד השני - היא גם תמצא לעצמה ביטוי כזה או אחר. ואם אין שם אהבה אמיתית אז כדאי לך בכלל מקרה לברר זאת ולדעת אם שווה לך להישאר ביחסים, לא?

הרי את כבר יודעת ששוב נגררתם למשחקים הילדותיים של מי רודף אחרי מי, מי מתחנף וכו'...אם את לא רוצה למצוא את עצמך שוב ושוב שם - הזמיני אותו לשיחה והיי אמיצה בשיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו