אני לא יכולה יותר!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא יכולה יותר!!!
    טליה
    17/12/2009

אנחנו נשואים 8 שנים, יש לנו בת אחת בת 8, נמצאים בטיפולי פוריות לאחר שרק כשהילדה היתה בת 5 בעלי הסכים לעוד אחד/ה. לפני כן היו לנו הרבה מאוד משברים, לא משנה למה פרצו ומה היה הטריגר הסיבה האמיתית היא אחת: הוא אינו מספק את צרכי המיניים. ניהלנו על זה כבר עשרות שיחות, היינו בטיפול, כל פעם הוא מנסה לשפר קצת ואז אחרי פעם /פעמיים טובות, הוא שוב מתקרר ולא מעוניין, חסר חשק. זה לא שהצעתי והוא לא רצה. היום אני כבר לא מציעה במפורש, אבל כן באה ויושבת לידו שהוא מול הטלוויזיה, למשל, מלטפת, מנסה להתחיל והוא כאילו לא מבין "עייף" וכו', זה מאוד מתסכל. אני ממש לא יודעת מה לעשות.
    הוא בעל טוב (חוץ מהעניין המאוד חשוב הזה) ואבא נהדר, אבל אני תכף בת 40 ואני לא יודעת איך להניע אותו לפעולה במקום הזה שכל כך חסר לי, כבר הטחתי בפניו שאולי הוא הומו ואולי ואולי..... והכל נפסל, הוא פשוט מכור לשיגרה. מצד שני קשה לי להמשיך ככה, אני לא רוצה לבגוד בו, למרות שיש לי מספיק הצעות, מעדיפה להתגרש מאשר לבגוד ומפחדת לעשות את הצעד הזה. מצד שני, לא יכולה לחיות בלי מין זה חשוב לי יותר מאוכל ושתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יכולה יותר!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב

ענבר
    18/12/2009

את מתארת מצב של פער בינך לבין בן זוגך.
    האם זה היה כך מההתחלה? ואם לא ממתי החשק המיני שלו ירד?
    האם כאשר הוא איתך הוא מספק אותך? את אומרת לו מה את אוהבת? יש פתיחות בינכם?
    שבי איתו בשיחה נעימה לאור נרות ויין ודברי איתו. תעבירי לו את הרגשתך בשיחה פתוחה ,שיבין את צרכייך. תמליצי לו להבדק אצל רופא המשפחה , אולי יש לו חוסר בהורמונים ?
    ורגע לפני שאת מפרקת משפחה או מחפשת את סיפוקייך בחוץ , שווה לנסות שוב ייעוץ זוגי.
    אשמח לעזור ולהתעדכן
    ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו