רוצה להתגרש אבל פוחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה להתגרש אבל פוחד
    המתלבט
    18/12/2009

שלום אני חייב עזרה אני נשוי 12 שנים +2 ילדים כל חיי הנשואים שלי היו מלאה עליות וירידות גרושים עלו על הפרק לא פעם רק הפחד מהלא נודע זה שעצר כמובן חוץ מהילדים שזה בעיה בפני עצמה אני ואשתי אין בנינו לא התאמה מינית ולא קשר חברי אני מרגיש שכל אחד חיי את חייו שלעצמו יש לציין שאת הסיפוק המיני תמיד ידעתי למלאות בחוץ לאחרונה אני בקשר של שנה וחצי אם משהי ממקום עבדתי צעירה ממני ב10 שנים אני בן 38 והיא נשואה +1 כבר 4 שנים לאחרונה אנחנו מדברים על זה שנתגרש ונחיי יחד היא כל הזמן אמרת לי תעשה משהו אני כבר לא יכולה האמת שהיא יודעת שאני לא מלקק דבש בבית הפחד שלי שאם אני יתגרש היא תקבל רגלים קרות ותחליט שהיא נשארת אם בן זוגה אני ישאר לבד למרות שאנחנו מאוהבים בטירוף והתקשורת בנינו נהדרת ואנחנו רוב הזמן חושבים אחד על השני יש לציין שהתקשורת בנינו ברמות כאילו שאני יכול לחשוב עליה ולהגיד בראש תתקשרי או תשלכי איזה SMS שנראה ונשמע מה איתך וזה קורה לא פעם אחת זה כראה עשרות פעמים גם לי וגם לה שאנחנו שנינו הינו באלם הטלפטיה בניניו מטריפה בקיצור אני לא יודע מה לעשות אני בבילבול אני מפחד לעשות צעד כמו גירושים למרות שחשבתי להתגרש המון פעמים לפני הקשר רק ממחשבה שהפעם אני עושה את זה בגלל שאני בקשר אם אחרת שנותן לי אומץ שאני לא היה לא בעבר ולמרות שאני יודע שהיא לא שלי כרגע רק אם היא באמת תתגרש אחרי ה צ י ל ו תעשו לי סדר בראש ובמחשבה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתגרש אבל פוחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למתלבט

עדי בדיחי
    20/12/2009

מה שבלט לי ממה שכתבת- שאתה עושה קשר הדוק בין הגירושין לבין כך שהאחרת תעשה צעד לקראתך או לא. ז"א, יש תנאי לגירושין שלך. למה? האם גירושין לא אמורים להגיע מסיבות של אי התאמה, חוסר אהבה ותשוקה, חיים שכבר הפכו לחיים מתסכלים, בנפרד ולא ביחד? את כל אלה הבעת היטב בהודעה שלך ולמרות זאת אתה רוצה להבטיח לך שגם האחרת תעשה אותו דבר.ייתכן וכן, ייתכן ולא. לצערנו אין לנו הבטחות בכתב או חוזים לדברים האלה, אתה יכול לקוות באמת שגם היא תעשה את הצעד ותתחיל איתך חיים, ושגם היא מאמינה כמוך בקשר. אבל כל עוד לא עשית את הצעד- אולי גם היא חוששת מאותו דבר- שאתה גם תקבל בסוף רגליים קרות?..

את הצעד הזה של פרידה סופית מהנוכחית, אתה צריך לעשות אך ורק בשבילך, כזה צעד שאחרי שתעשה אותו תרגיש הקלה ושזה הדבר הנכון עבורך- ללא קשר למערכת היחסים במקביל. תנסה לחשוב אם לא היתה מערכת יחסים חדשה- האם בכל זאת היית מתגרש? לא משנה מתי- האם בכל זאת זה היה נעשה? נכון שרומן חדש מביא איתו את האומץ, השאלה היא מה תהיה התחושה כשתעשה את הצעד הזה, התחושה שלך בפנים.

אני מאמינה שאם באמת יש פה קשר אמיתי ונכון, הוא יתממש בסופו של דבר. ואת זאת אתה תדע רק כשבאמת תקדם את החיים שלך הלאה ותחליט שאתה עושה עבורך ולאו דווקא לשים את הקשר החדש מול העיניים ולעשות "בשבילו" או "לטובתו", כי אז אתה תולה בו המון תנאים ותקוות. שים את עצמך במרכז ואת עצמך וטובתך בפוקוס, ואז אולי הפיתרון יהיה קל יותר.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו