התייחסות שונה לדברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייחסות שונה לדברים
    אחינועם
    04/04/2007

שלום וחג שמח!

יש לי חבר כבר ארבע וחצי שנים ואנחנו הולכים להתחתן בקיץ הקרוב. מהיום שפגשתי אותו ידעתי שזה יקרה, תמיד הרגשתי שהוא האחד בשבילי, ואני אוהבת אותו כפי שלא אהבתי אף אדם אחר בחיי. אני מקבלת אותו עם כל היתרונות ומוכנה להשלים עם כל החסרונות....ושלמה לחלוטין (מהצד שלי) עם החתונה בקיץ.

הבעיה שלי - לא נראה לי שהוא מספיק חשב לעומק על הצעד שאנחנ לוקחים. אני יודעצ שהוא גבר ושחשיבה לעומק זה לא בדיוק מהשו שהם נוטים לעשות....אבל אני הקדשתי לכך המון מחשבה והוא פשוט "זורם" לזה.

הוא שלם עםהרבה דברים, אבל אני לא בטוחה שהוא יכולה להגיד את אותם משפטים שאני אמרתי בהתחלה- מקבל את הכל וכד'. ניסתי לדבר איתו והוא אומר שאני סתם כבדה ומלחיצה ושהוא לא מבין מה בכלל אני רוצה ממנו ולמה צריך לעשות מכל דבר משהו גדול יותר ממה שהוא...

אגב - הסיבה שחשוב לי לשמוע ממנו שהוא מבין בדיוק לאן אנחנו הולכים היא כי אנחנו רוצים להתחיל להביא ילדים....וזה כבר אחריות אמיתית ואין חרטות. מי הדפוק מבין שנינו? אני או הוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייחסות שונה לדברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייחסות שונה לדברים

יהודית ברגמן
    04/04/2007

אחינועם יקרה!
    דומני שהגבר שלך פחות מייחס חשיבות ל"מילים" ממך. וזה לא בהכרח משום שהוא פחות חושב לעומק! דרך ההתבטאות שלו שונה משלך והיא לא במילים. היא מתבטאת בהתנהגות ולאו דווקא בדיבורים. איך הוא מתייחס אליך, מעשיו כלפיך, לאו דווקא המילים הן שחשובות. אני מניחה שאחרי ארבע וחצי שנות חברות את מכירה אותו היטב ויכולה לחוש ולהבחין על פי מעשים עד כמה טוב לו אתך ומהי הבחירה שלו. הוא טיפוס פחות וורבאלי. יש אנשים שעצם הדיבור על החתונה משחרר מלחץ, כי הסטטוס עומד להשתנות ואולי הופך כבד יותר, ואילו הוא לא צופה קשיים ולא לחוץ מהעובדה שאתם תחברו ותקימו משפחה יחד. הוא רגוע ושלם ורוצה ללכת אתך יד ביד לאורך כל הדרך. את חשה שטוב לו אתך? אשריכם. אף אחד מכם אינו "דפוק"- רק דרך ההתבטאות שונה. מילים יכולות לרצות, לעגל פינות, ההתנהגות - אמיתית.
    קבלי ותמשיכי לאהוב אותו כמו שהוא - ואל תנסי לשנות אותו ולהפוך אותו לדברן גדול. זה לא עובד.
    מזל טוב וחיבוק ממני!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו