חייבת עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת עצה
    יפית
    20/12/2009

היי ,
    שמי יפית אני בת 19 וחצי ויש לי חבר שנתיים.
    יש לי בעיה שדי מפריעה לי ואני כן רוצה לשנות אותה ואני לא יודעת איך..
    ליפעמיים הייתי הולכת איתו לכל מיני מקומות ( כמו קניון , לים בערב וכ'ו .. ) אבל הוא כל הזמן היה נועץ עיניים על בחורות במבטאים כאילו הוא "מפשיט אותן " ובמיוחד על היישבן שלהן .
    זה די מפריע לי כי למה הוא עושה את זה שהוא נימצא איתי?! ..
    אני חייבת לציין שלי הוא אף פעם לא יודע להחמיא , לפרגן או לזרוק מילה טובה..
    ותמיד שהייתי הולכת איתו והוא היה עושה את זה הייתי מיבאסת , או דופקת פרצוף ..
    זה היה ממש מרגיז אותו.. ( והוא אף פעם לא היה חושב על הצד שלי - הוא אמור לכבד אותי! )
    ועכשיו הוא לא מוכן ללכת איתי לכאלה מקומות פעם ב... וזה די מבאס ..
    ושאני שואלת אותו למה הוא לא מסוגל ללכת איתי למקומות? אז הוא עונה " כי את עושה פרצופים ביגלל שאני מיסתכל "
    אז הוא גם מודע לזה שזה מפריע לי וזה עדיין לא אכפת לו !
    אני כן רוצה לשנות את זה וכן רוצה שהוא ילך איתי למקומות..
    לפני היה לו קטע עם מישהי אבל קטע רק של דיבורים והוא כן היה מעוניין בה..
    והוא היה הולך אלייה כל הזמן אפילו בלילות אבל איתי לאף מקום הוא לא יבוא אז זה כבר מתחיל להרגיש כאילו לא באמת אכפת לו ממני.. שזה מראה שממנה באמת אכפת ..
    ( עוד דבר אני חייבת לציין שאנחנו גרים באותה שכונה )
    הוא יבוא אלי כי משעמם לו , הוא רעב וליפעמיים אני מרגישה שהוא בא כי בא לו סקס
    אז אני מתחילה כבר להרגיש מנוצלת!

אז קודם כל הייתי רוצה לתת לו את ההרגשה הזאת כן לבוא איתי למקומות!
    לצאת איתי , לבלות איתי .. זה מאוד חשוב לי..
    אני רוצה שהוא ירגש שכיף לו איתי ......

אשמח אם יענו לי .. לילה טוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סתם את מתחילה להרגיש מנוצלת!

יואב
    20/12/2009

את באמת רוצה אחד כזה ?????
    את לא שווה יותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת

אני
    22/12/2009

היי יואב ,
    ברור שאף אחת לא היית רוצה מישהו כזה ובטח שחושבת שהיא שווה יותר !
    אבל אני כבר לא מיתייחסת לזה שהוא מיסתכל.. אני כבר לא מיתעסקת בזה..
    הצלחתי לדלג על זה.. וזה לא מפריע לי יותר ביגלל זה אני רוצה לשנות את זה שכן הוא ירגיש שכיף לצאת איתי ולבלות איתי ...
    ולא אכפת לי מהבחורות שהוא נועץ עיניים.. למרות שהמון מאירים לו על זה ( כמו חברים למשל .. )
    אבל זאת כבר בעיה שלו.. כי רק ביגלל איך שהוא מיסתכל חשק מיני כלפיו אין לי כל כך ..
    יודע מה אומרים .. מי שאינו מבין מבט לא יבין גם הסבר ארוך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להקדים לנתק

דורית כהן
    27/12/2009

יפית בוקר טוב לך,
    גם אני, כמו יואב, חושבת שאת נותנת לעצמך להישאר במערכת יחסים שאינה מכבדת אותך.
    את צעירה, קחי את עצמך בידיים והתנתקי ממנו! אם יש דברים שהם חשובים בעינייך - עמדי עליהם ואז אם בן הזוג יהיה ראוי - הוא יכבד אותך. ציינת יותר מדי דברים שאינם מתאימים לך לרבות התחושה שהוא מנצל אותך רק לסקס כאשר נוח לו, והעובדה שאת כבר לא נמשכת אליו - אין כאן בכלל סימן שאלה...ככל שתקדימי לנתק - כך יהיה לך בריא יותר.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו