לא מצליחה ליצור זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה ליצור זוגיות
    חדשה כאן
    20/12/2009

שלום לכולם,

אני כבר לקראת גיל 40 והיו לי מעט מאד מערכות יחסים בחיי. רוב מערכות היחסים שלי, לפחות אלו שרציתי בהם, היו לא רציניות מצד הגבר. אני בחורה מאד איכותית, חכמה, חברותית, נראית טוב ובאופן עקרוני נראית ילדה טובה למרות שיש לי גישה מאד פתוחה לסקס. הרבה מאד גברים, במיוחד בשנים האחרונות, מתייחסים אלי רק כאל אובייקט מיני ולא רוצים שום קשר רגשי וחברתי וזה כמובן מאד פוגע מייאש. קשה לי להבין איך זה קורה כי אני באמת נראית כמו בחורה טובה שלא מתנהגים איתה בצורה כזו. אני אומנם פתוחה מבחינה מינית אבל לא רואה איך זה אמור להרוס הכל.
    יש לי יחסים לא טובים עם הוריי ואפשר להגיד שאף פעם לא הרגשתי באמת נאהבת ואני מבינה שיתכן ובגלל זה אני מוצאת את עצמי שוב ושוב במערכות יחסים שאין בהם אהבה ונתינה.
    בכל זאת קשה לי להבין איך זה שאני מוצאת את עצמי שוב ושוב במצב בודד וחסר אהבה ממנו אני מנסה להתרחק כל חיי ואיך יוצאים ממצב כזה. האם באמת יכול להיות שאני זו שיוצרת את המצבים האלו? קשה מאד לקבל את זה אבל אני כמובן מוכנה להכיר בזה על מנת שזה ישתנה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה ליצור זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את צריכה לרכוש מיומנות חברתית

יואב
    20/12/2009

אני ממליץ ללכת ליעוץ/סדנאות כמו I AM או לנדמרק להעצמה אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לחוות דעת מקצועית

חדשה כאן
    20/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חדשה

עדי בדיחי
    20/12/2009

קודם כל מאוד התרשמתי מהמודעות העצמית שלך ומהפתיחות לרעיונות חדשים.. נראה שאת מוכנה באמת לעבודה פנימית ודעי שזה בכלל לא מובן מאליו, לא משנה באיזה גיל ובאיזה סטטוס. אז אני מעריכה אותך על זה.

לגבי מה שכתבת.. דווקא בגלל שאת נשמעת אינטליגנטית, מישהי שבאמת רוצה לדעת מאיפה דברים נובעים, וכבר הצבעת נכון שאכן דברים מסוימים שרכשת או לא רכשת מבית הורייך משפיעים על ההווה.. דווקא בגלל המסקנות האלה, יש כאן פתח והזדמנות להכיר את עצמך טוב יותר. אם זה אימון אישי או אפילו כמה שיחות עם איש מקצוע שתוכלו יחד להעלות את הדברים ולקבל יותר חומר ותוכן לדעת עלייך עוד. גם מניסיון שלי - טיפול/אימון/ייעוץ אישי מאוד יכול לפתוח הזדמנויות ופתאום את מגלה מאיפה את פועלת ולמה את פועלת דווקא כך ומה הביא אותך, וכשאנחנו מבינים מה השורש של הדברים- יש לנו הרבה יותר כלים גם לשנות וליצור התנהגות אחרת, אדפטיבית ובריאה יותר, לא רק עבורנו אלא גם עבור הסביבה.

וכאן נכנס מה שכתבת עליו- למה הסביבה תופסת אותי כך ולא כך. ברגע שאנחנו מודעים יותר לעצמנו, אנחנו משדרים יציבות וביטחון, מודעות לעצמנו ולכן גם לסביבה. אנחנו יודעים להפריד מה שייך לנו ומה שייך לסביבה מבחינת התנהגות, יודעים להעריך טוב יותר מצבים, יודעים לפרש נכון יותר דברים, לבחור האם להיפגע או לא ועוד ועוד.. כל זה יגרום לך, באחריות, להרגיש טוב יותר, שלמה יותר ובהמשך גם להצליח ליצור מערכת יחסים טובה שתושתת על כל מה שאת מייחלת לו וכרגע לא מושג.. וקשה לך להבין למה. כשמעלים את זה בטיפול אישי- הפער הזה מצטמצם.. פתאום הרצוי והמצוי יותר קרובים.

חשוב לי להדגיש שוב שלא כל אחד מגיע לתובנות כאלה בעצמו, כמו שאת הגעת, ולא כל אחד מוכן להיות פתוח לפנדורה הזאת, ולהתמודד מול הדברים הפחות יפים, היותר רגישים, היותר כואבים. ואת מוכנה, כי את יודעת שזה יביא אותך לעבודה פנימית שבהמשך תניב פירות, וכן- אני מאמינה באמונה שלמה שגם קשר אמיתי ובריא.. והכי הכי- את תקבלי את עצמך שלמה יותר ומודעת יותר. זאת דעתי. :)

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו