מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עצה דחופה.... אני מתוסכלת!y20b21/12/2009
לפני כשבועיים הכרתי בחור מ-ק-ס-י-ם!
בדיוק באותו זמן, מישהו שלמד איתי החל להראות סימני התעניינות. החלטתי לנסות להכיר את שניהם יותר טוב בו זמנית. שניהם קטנים ממני בשנה אך מאוד בוגרים לגילם. היום אני מתלבטת מאוד בין שניהם. הם מקסימים ובאמת קשה לי עם הסיטואציה הזו כי העניינים מתחילים להתפתח עם שניהם ואני לא רוצה "לרקוד על 2 חתונות"....
בבקשה תייעצו לי! על מה לשים דגש? איך אני אדע מי מתאים לי יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
עדי בדיחי21/12/2009אני מבינה שאת נמצאת בדילמה קצת קשה.
אני חושבת שנוכל לעזור לך טוב יותר אם תוכלי לפרט מה את מחפשת, ומאידך מה יש בכל בחור שהכרת עד כה, מה התכונות שדיברו אלייך, ואולי יחד לנסות למצוא את המקום שיותר נכון לך כרגע. חשבתי על זה ומצאתי שתי אפשרויות:
1. האפשרות המהירה- תמיד אפשר להמשיך את הקשר עם המקסים הראשון (כי הוא היה קודם, מספיק הוגן..) בבחינת ללכת על המזל.. כי באמת לרקוד על 2 חתונות יכול להיות מבלבל אפילו שזאת התחלת קשר.. ולהסתכן בכך שעם השני לא יהיה קשר, אבל תהיי בטוחה שאם זה המיועד- זה יקרה גם עוד שבועיים אם לא היום.
2. הייתי מנסה לדרג את סדר העדיפויות בקשר, למשל: נאמנות, חוכמה, חיצוניות, מעמד וכו'.. על פי הסדר שלך ומה חשוב לך, ואז לנסות לבחון מי יותר קרוב לשם. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
y20b22/12/2009את ממש צודקת והאמת שניסיתי וזה לא כל כך הלך...
עם אחד מהם אני מרגישה ממש "אני", אנחנו בני אותו המזל והוא ממש כמוני בהרבה דברים... אנחנו חושבים אותו הדבר, אוהבים אותם דברים... הוא יודע להצחיק אותי, הוא נראה טוב והוא ממש בעננים כשהוא איתי, ואני מאוד נהנת איתו, הוא גורם לי להרגיש ממש מלכה!
עם השני אני מרגישה יותר בוגרת, הוא מאוד בוגר ועצמאי, יש לו חברה משלו, הוא חכם, ביישן, מצחיק, אבל איתו אין לי את הכיף שיש לי עם הראשון...
לטווח הארוך אני מאמינה שהשני מתאים... אבל הראשון נותן לי הרגשה יותר בטוחה...
אני מקווה שלא סיבכתי אותך יותר :)
אני ממש מבולבלת ואני חייבת לסיים את אחד מהקשרים האלה בהקדם ואני לא יודעת עם מי מהם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשההה
y20b22/12/2009אני צריכה עוד עצה... בבקשה! אני ממש מבולבלת.... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
חושבת22/12/2009היי,
מה שלומך?:)
נשמע לי שעם הראשון את חושבת מהלב ועם השני מהשכל..
אני לא חושבת שיהיה נכון לעשות עבורך את הבחירה. הבחירה צריכה לבוא ממך.
תסמכי על עצמך יותר:)
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
y20b22/12/2009אני נקרעת בין שניהם... זה כל כך קשה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה ו..
חושבת22/12/2009לדעתי התשובה שלך תגיע בכל מקרה. יכול להיות שאת צריכה עוד קצת זמן "להתבשל", להכיר את התכונות של שניהם קצת יותר לעומק.
אני מבינה שבינתיים זה מאוד מבלבל אותך רגשית וקורע מבפנים.
אם את ממשיכה לצאת עם שניהם במקביל, אולי תנסי לצאת נניח, עם אחד-פעמיים ברצף, והאחר, כמה ימים אח"כ? אולי זה ייתן לך פרספקטיבה רגשית טובה יותר ותוכלי לעשות הבחנה בין מה שאת מרגישה כלפי האחד, ומה שאת מרגישה כלפי האחר.
כאשר את יוצאת עם אחד בצהריים ועם האחר בערב של אותו יום, או ברווח של יום אחרי יום.. אני מאמינה שזה תורם לבילבול שלך.
בכל מקרה, תנסי להיות קשובה לקולות הפנימיים שבך ולראות מי יותר אטרקטיבי בעינייך וגורם לך להרגיש טוב.
תוך כדי כתיבה .. פתאום עלתה לי מחשבה, שהיא בגדר ניחוש לחלוטין-
יכול להיות שהבחור העצמאי מהווה איזשהו "תיקון" עבורך?
לא ממש שמעתי ממך שמאוד כייף לך איתו ושטוב לך בקרבתו. שמעתי אך ורק אפיונים "חיצוניים, לגביו- עצמאות וכו'. אם טוב לך עם הבחור הראשון, וכייף לך איתו ויש לך איתו חיבור, למה את חושבת דווקא על הבחור השני כעל פונציאל לקשר ארוך טווח?
אני חושבת שיותר קל לחיות לאורך זמן עם מי שדומה לנו וכייף לנו איתו, ולא עם מי שמייצג עבורנו משהו ותו לא.
קצת חומר למחשבה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על העצות
y20b18/01/2010תודה רבה לכולכם על העצות והתמיכה.
רציתי ליידע אותכם שעשיתי את הבחירה שלי ואין מאושרת ממני!! בחרתי להכיר יותר טוב את ש'... ההוא שממש כיך לי איתו.
כשאמרתי לשני, מ', שאני רוצה לדבר איתו הוא לא הבין מה קרה ונבהל... כשנפגשנו אמרתי לו שזה לא יילך בינינו הוא אמר: "חשבתי שקרה משהו, זה כל מה שרצית להגיד? טוב, שימי אותי בבית..."
הבנתי שכנראה לא הפסדתי כלום...
אני ממש מאושרת שהכרתי את ש'. אני מרגישה איתו מלכה, אמא שלי אהבה אותו, אחיות שלי גם... המשפחה שלו חמה ואוהבת...
אני מאושרת!!!!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה בשבילך!!:)
חושבת18/01/2010שיהיו לכם עוד ימים רבים של אושר:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)