מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפתח את הזוגיותמאני30/09/2007
שלום.אני עם חבר שלי קצת יותר משנה.יצאנו גם לפני זה אך היחסים לא היו רציניים ורק מלפני שנה היחסים קיבלו אופי רציני יותר.אני הייתי מאוהבת בו מהרגע הראשון שהכרנו אך לא אמרתי לו ובגלל שלא הרגשתי שהוא רציני אז גם לא כיוונתי למשהו רציני מאז עבר הרבה זמן ועכשיו אנחנו במע' יחסים מחייבת ורצינית. הייתי מאוד מאושרת בהתחלה אך עם הזמן התחילו להפריע לי יותר ויותר דברים. חבר שלי מאוד סגור וקשה לו לבטא רגשות וגם לי.אנחנו כל הזמן אומרים אחד לשני שחסר לנו חום אך לא עושים עם זה כלום.אני יכולה להיות יותר חמה ופתוחה ליומיים ואז אם אני מרגישה שהוא לא מחזיר לי באותו מטבע אני נסגרת.בנוסף ככל שעובר הזמן אני מרגישה שהאינטימיות ביננו במקום להתחזק הולכת ודועכת.אנחנו לא מצליחים לתקשר וכשהעלתי את הבעיה בפניו הוא הסכים איתי אך כלום לא השתנה. ללכת לטיפול הוא לא רוצה, הלכתי לבד לכמה מפגשים אך זה לא עזר.היו לו הרבה מע' יחסים בעבר והוא טוען שכולן היו מאוד טובות,תומכות וכמעט בלי מריבות ונפרדו כי פשוט התפתחו לכיוונים שונים ואילו איתי אין פתיחות,אינטימיות ואנחנו כל הזמן רבים.לי היתה מע' יחסים אחת לפניו, מאוד ארוכה ומאוד לא טובה עם מלא פרידות וריבים...בנוסף חבר שלי בחור מאוד לא קל, עקשן ולא מתפשר ואם הוא נפגע הוא מסוגל לא לדבר איתי שבועות.הוא גדל עם אמא מאוד קרה ואב מאוד חם ואוהב, אולי זה חשוב. לא יודעת איך לפתח את הקשר הזה, איך להתקדם, איך לפתח אינטימיות. הוא מאוד חשוב לי, תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך רוח
דורית כהן01/10/2007חברה יקירה,
לדעתי זה או ייעוץ זוגי, או שיש לך אורך רוח ואת מוכנה להשקיע הרבה מאוד חום בלי לקבל תמורה הרבה זמן. ברבות הימים, אם תהיי עיקבית ותמשיכי להרעיף עליו חום ואהבה במילים ובמעשים, ככל שאת יודעת, משהו יימס אצלו ואני מאמינה שהוא יתחיל להעניק לך בחזרה פה ושם, בהדרגה. זה כאילו להשקות עציץ נבול כל יום עם הרבה אמונה שהוא יצמח, ולא לחדול.
דבר נוסף - הרבה אנשים, בייחוד גברים (סליחה על ההכללה) מראים אהבה בצורה שונה מכפי שאנחנו מצפות לה. לא במילים אלא במחוות ובמעשים. אם למשל הוא רוחץ לך את המכונית, או מתקן משהו בבית, בשבילו זה הבעת אהבה. אם את תכירי בכך ותגידי לו שזה נעים לך, זה יכול לעזור. בקיצור - אם את אוהבת אותו - אל ייאוש, השקי בעצמך את העציץ ואל תתחשבני איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)