מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ענו ליב24/12/2009
זקוקה לעצה .
אני נשואה בת 34 אמא נשואה לגבר שאכפת לי מימנו הוא חשוב לי לא יודעת האם זו אהבה אני לא יכולה לאמר שהתאהבתי בו והתרגשתי מימנו בחברות אני לא חושב שהיה ליפרפרים מימנו אי פעם אנחנו נשואים 8 שנים יש חיכוכים אבל תמיד איכפת לנו אחד מהשנייה יש סקס אני מרגישה שהסקס בא ממקום של תאווה מאשר אהבה הוא אבא של הילדים שלי לעולם לא חשבתי לעזוב אותו אני גם לא רוצה.
בשנה וחצי האחרונה פיתחתי רומן ריגשי עם גבר נשוי מהעבודה שלי ראוי לציין שאני עושה מאמץ כביר לא לגלוש איתו לפגישות או לסקס לא היה בנינו מגע פיזי רק מגע קל של חבה חיבוקים נשיקות ביד וכאלה . אני אוהבת אותו יש לי חשק מיני עז אליו.
ניסינו הרבה פעמים לרדת מיזה כי ברור לנו שאין אנו יכולים להיות יחד ואנחנו שוב םעם חוזרים להיות בקשר הוא מבחינתו היה מקדם זאת מינית גם או נשאר בקשר גם ללא מין כך הוא אומר מבחינתו מה שאני אחליט זה הקובע ואני לא מצליחה להתנתק לגמרי בימים האחרונים נכנסתי לצאטים מיניים ויצא לי להכיר שם גבר נחמד.
אני לא יודעת מה קורה לי אני אוהבת את בעלי ווכל הסיפורים הללו מגבירים לי את החשק למין אך אני פוחדת מהתוצאות ודי מבינה שזה אומר משהו.
כרגע יש בנינו פיצוץ ביני לבין הגבר האחר זה קורה עשרות פעמים על של מגיעים לגבול לא עוברים אותו מנסים לסיים ואז יש פיצוץ אני רוצה לציין שתמיד אני זו שמתקרבת אליו שוב הוא לא נענה בקלות אבל בסוף נמשך שוב וחוזר חלילה הפעם החלטתי לא להתקרב אליו נמס לי לרדוף אחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב יקרה
שירית24/12/2009אני אנסה לעזור לך לפי הבנתי.
את מתארת את נישואייך כטובים. את מספרת שאת אוהבת את בעלך למרות שמעולם לא התרגשת ממנו.
ברוב מערכות היחסים הטובות, מה שנשאר אחרי הריגוש וההתאהבות זה החברות, הכבוד , האכפתיות וכו'.
הרומן הזה שלך , יוצר אצלך ריגוש . אדרנלין גבוה. פנטזיה.
עלייך להבין שזו רק פנטזיה ושאת הדבר האמיתי יש לך בבית .
השאירי את הסיפור הזה בגדר פנטזיה וחיזרי למציאות שלך . לבעלך האהוב ולנישואייך הטובים.
מידי פעם השתעשעי לך בדמיונך עם אותו גבר ואז חייכי חיוך גדול והופ- חזרה למציאות!
מקווה שעזרתי ואם לא ...יוסיפו פה אנשי המקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשירית
עדי בדיחי30/12/2009הי ב.
הרשתי לעצמי לענות לשרשור הקודם שפתחת, כיוון שזאת אותה הודעה, והיה לי חשוב גם להראות לך שקיבלת כאן תגובה יפה משירית.
אני אוסיף כמה דברים:
את כותבת שאת לא בטוחה אם היתה לך התאהבות בגבר לו את נשואה, שאף פעם לא היו שם פרפרים אלא אכפתיות ונוחות זה עם זו. יחסים אינטימיים ביניכם מגיעים ממקום של תאווה ולאו דווקא ממקום של משיכה (זה קצת שונה) או אהבה.
כשפגשת את המחזר- פגשת במה שלעולם לא נפגשת איתו, ריגוש, פרפרים, כל מה שאין לך עם בעלך. זו הסיבה שגם קשה לך להיפרד מזה. מעבר לזה את גם עושה עוד צעדים ומכירה גברים בצ'אט ונהנית מזה. בד בבד את פוחדת מהתוצאות ו"מבינה שזה אומר משהו".
לי זה נשמע שאת מאוד מאוד מבולבלת. את מצהירה שאת רוצה להישאר עם בעלך מחד, מצד שני "נמאס לך לרדוף אחרי" הבחור החדש, אז מה קורה? מה את באמת רוצה? או האם את יודעת מה את רוצה?
חשוב שתראי כך את הדברים- ייתכן ויום יבוא והכל יתגלה לבעלך ולא תוכלי יותר להנות מהריקוד על שתי החתונות ותהיי מלאת תחושות אשם ועוד ועוד (לא מאיימת עלייך אלא מגלה לך מה יכול לחכות מאחורי הפינה). חשוב שתחשבי עם עצמך האם יחד עם בעלך כן יש סיכוי לעבודה משותפת על תשוקה וריגושים בתוך הזוגיות (דבר שאגב יש לו טיפול משלו וזה יכול לעבוד), או שאת לוקחת את הנישואים האלה כאכפתיות, כתאווה ותו לא. ואיך את מעדיפה להמשיך לחיות. חשוב שתחשבי טוב ותבררי מה העמדות שלך, כיוון שאת נמצאת בצומת די מסוכנת לך גם רגשית וגם מבחינת הנישואין שלך.
אם זאת היתה מעידה, אולי התשובה שלי היתה אחרת. אבל המצב הזה הוא כבר שנה וחצי. והמצב מנהל אותך. אז בואי ותחליטי שאת מנהלת את המצב ואת החיים שלך ונמצאת בקונטרול מסויים, כי כרגע מרגיש לי שאת הולכת לאיבוד. אני בטוחה שאם תקבלי החלטה בנוגע למה חשוב לך באמת ומה באמת יקר לך- תראי את הפיתרון.
הערה נוספת- ברומן הכל מאוד מרוגש ואופטימאלי, מה קורה כשאת עוברת לגור עם המחזר שלך ומפתחת קשר וזוגיות ארוכה, האם התשוקה אכן תישמר שנים? לא בטוח. האם לא יהיו בעיות? לא בטוח. מים גנובים ימתקו- כשזה אסור ומסוכן זה הרבה יותר מרגש ומפתה ממשהו שיגרתי, בנאלי ויבש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

