מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על בעלימיכל27/12/2009
שלום רב,
אנו בני 30 פלוס אני נשואה 6 שנים וכעת בהריון שני מתקדם.
אני רואה במחשב ובודקת ( בהיסטוריה ) שבעלי נכנס כמעט כל יום לתמונות של בחורות ערומות וסרטים כחולים. זה קצת מעצבן אותי כי הוא לא משתף אותי בזה שהוא רואה.
כמובן שאני ישנה או לא בבית הוא רואה. ( בלי שאני אדע).
האם עליי להיפגע מכך?
והאם אני צריכה לדבר איתו על כך למה הוא רואה?
זה בגידה ממנו?
יחסי מין שלנו בירידה בשנה האחרונה, אולי בגלל שאני בהריון .( הוא פחות דורש מבעבר)
הוא אומר שזה עייפות.
אשמח לדעת תשובתך בהקדם. בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרת רבים,,,
בני - ילד טוב27/12/2009הרבה גברים מרגישים לא בנוח לקיים יחסים עם האשה כשהיא בהריון, ושלא בצדק !
כלומר מי שלא מתייעץ עושה טעויות,
את צריכה יותר מתמיד את הקירבה והמגע, והוא מתרחק מחשש טיפשי שמקורו בחוסר ידע ודעות קדומות, כאילו זה מפריע לעובר, וכן יש שמסתכלים על האשה כזהירות שביר !
ייתכן וזה הבעיה של בעלך, ולכן הוא מסיט את עינייניו לכיוונים אחרים זמינים יותר כמו המחשב,
מצד 1 זה מצויין אם זה תקופתי בלבד, מצד שני זה יכול קצת למכר ואז לגרום לריחוק,
מה שאני מציע מניסיון,,, זה לשבת על כוס קפה ולהסביר לו בנועם מה את מרגישה וכמה זה חסר לך, וכל עוד אין הוראה מרופא שאסור לך לקיים יחסים אז את רוצה בקרבתו ולאט לאט זה יחזור,
תכנסי איתו למגרש שלו לאינטרנט ותראי לו שזו תופעה נפוצה, ושכל המומחים למינהם ממליצים בחום להתקרב לאשה ובכך לתרום לזוגיות הכללית ו,,, להתפתחות תקינה ובריאה לעובר !!!
זה בדוק !
אז שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)