צריכה עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    קרן
    01/10/2007

שלום,

רציתי לשתף ולהתייעץ- כבר תקופה ארוכה שאני יוצאת לדייטים רבים ועד כה לא יצא קשר מכל מיני סיבות (לא כאלה מעניינות..)
    יש לציין שאני מחפשת קשר רציני, זוגיות, ולמעשה- אהבה, כמו רבים וטובים ולא כל יום אני מתלהבת מבחור.
    בכל אופן, ישנו בחור שראיתי אותו כבר מספר לא מועט של פעמים במקום/מסגרת קבועה ששנינו נמצאים, ואיך לומר.. - "זה הוא" !, אני מרגישה שאותו חיפשתי ! .. :), הוא חמוד בעיניי, ועושה רושם של בחור רציני..
    אז ככה, מהרגע הראשון שמתי לב שהוא מסתכל עליי, ואז גם אני הסתכלתי עליו, אך לא דיברנו כלל .כך זה נמשך תקופה, ולא הבנתי מה קורה. הוא פשוט מצא חן בעיניי ואחרי חודשיים החלטתי לנסות לדבר איתו שיחת חולין. ולראשונה בחיי יזמתי, אפילו מספר פעמים התחלתי לדבר איתו, כדי לרמוז לו שאני מעוניינת. השיחות היו קצרות, נחמדות אבל קצרות וזה נראה לי מוזר.
    בסוף המתח ומשיכת הזמן הביאו אותי לעשות מעשה ולשאול אותו אם הוא פנוי. הוא טען שהוא כרגע תפוס. וזהו.
    התאכזבתי אך וויתרתי. מה לעשות..
    כבר לא "חיפשתי" אותו, ולא ניסיתי ליזום איתו שיחות, או להסתובב באזור שלו.
    אך.. כשאני כן רואה אותו עדיין אני שמה לב שהוא מסתכל עליי ,בעיניים, (הוא גם אומר לי שלום אך זה לא אומר ממש משהו). וכן, הוא עדיין מאד מוצא חן בעיניי.. לא יודעת למה. משהו באינטואיציה.
    כל פעם שאני רואה אותו משהו צובט, תחושת פספוס מהולה קצת בכעס, למה הוא לא עושה משהו :) ? הוא משחק משחק?
    האם יש עוד משהו שאוכל לעשות או שזה נשמע אבוד ולא שווה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמזים ..?

יהודית ברגמן
    02/10/2007

קרן יקרה!
    אם הוא אומר לך שהוא לא פנוי, זה או שהוא באמת לא פנוי ולא רוצה לשנות את הסטטוס שלו בגללך, או שפשוט לא מעוניין בך, ואין לך מה לעשות בקשר לכך. יתכן שהוא מסתכל לך בעיניים כי את מוצאת חן בעיניו כאדם ,אבל אין לו רצון לקשר אישי אתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו