מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש פה ביכלל אהבה??אני29/12/2009
אז ככה..
אני וחבר שלי די רבים רבים המון...
ליפעמיים אני אומרת לעצמי זה שווה ביכלל את כל האהבה הזאת?! יש פה ביכלל משהו?!
אני די תופסת מרחק ולא יותר מדי אבל תופסת כי געגוע זה טוב.. ולא ליפעמיים - תמיד!
ויכול להיות שבוע כיף ואז שוב .. אנחנו יכולים לדבר דרך נגיד מסנגר הכל רגוע וכיף
ופנים אל פנים זה יהיה די אחרת..
הוא מאוד תוקפני , ביקורתי .
ויש ריבים שאני פשוט אומרת לעצמי זהו זה הסוף..
אבל פיתאום יכול לבוא משהו ולשנות את הכל.. אז זה די מבלבל ..
כשרבים המון ותקופה ארוכה מזה אומר?
תקופה ארוכה זה כמו שסיפרתי פה ..
אשמח אם תענו לי ..
כל טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לך.
עדי בדיחי30/12/2009טוב, לא כתבת בני כמה אתם, כמה זמן הקשר. נשמע שאתם צעירים וזאת התנסות די ראשונית שלך.. וזה טוב, כי משם מתחילים :)
את כותבת שלא מאוד טוב לך בקשר. החבר שלך תוקפני, אין תקשורת מסודרת, ביקורתיות, את מגנה על עצמך דרך תפיסת מרחק. ז"א בפונקציה של זמן (לא ברור לי כמה זמן)- את מבינה שיש פערים והם מתגלים בבירור.
אם יש פה אהבה- רק את יודעת מה את מרגישה. קשה לענות על זה ממה שתיארת. להרגשתי יש לך שתי אופציות- או לתפוס את העיניין באופן יזום ולדבר איתו (רק פנים מול פנים) לשיחה, להיות מוכנה לביקורת ולחשוב האם היא בונה או הורסת, ולדבר על הדברים כפי שהם אחד לאחד. מה את מרגישה ומה לא. ממה את חוששת. להסביר ולתקשר באופן מסודר. בכל קשר מגיע הרגע בו צריך להיות כנים וגלויי לב וכמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב.
אופציה שניה היא לחשוב לבד, להחליט האם את בכלל מעוניינת בשיח מולו או האם את מסוגלת לקבל החלטה לבד.
הייתי מציעה כן לדבר איתו, כדי להרגיש שניסית ושהבעת את הדברים ולא השארת אותם ככה, בסימני שאלה. כי מרגיש לי שאת מאוד רוצה לדעת מה עובר עליו ומה הוא מרגיש. אם התשובות שלו עדיין לא תואמות את הציפיות, והפערים גדולים מדי כדי להתקרב זה לזו- אולי זה אכן לא מתאים ובהמשך תמצאי לך מישהו עם תחומי עיניין משותפים יותר, רגוע יותר וסבלני יותר.
זכרי שבכל קשר, גם כזה שנגמר- אנחנו יוצאים עם תובנות לגבי מה מתאים לנו ומה לא, מה אנחנו צריכים בבן זוג ומה לא. ואת זה כבר השגת. אז אולי מאבדים קשר שהיה משמעותי אבל יוצאים עם כלים נוספים לעתיד.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)